Fata Pandantiv Femei de Moda de sex feminin Sport Spirit Urmări Sportivii de sex Masculin Bijuterii de Inspiratie Pentru Iubitorii de Golf, de Tenis

Home & Garden

s479927

În stoc

29.01lei
57.97lei

Puncte:

1. Confortabil Metal: Acest alergător pandantiv este confectionat din metal de înaltă calitate material care nu este ușor să se estompeze și are manoperă fin.Este confortabil în mână și vine cu un cablu care este puternică și de lungă durată.

2. Convenabil Afișate: Însoțită de o frânghie pentru o configurare rapidă pe pereti, usi sau ferestre, vitrina dragostea ta pentru a rula în stil.Acest accesoriu unic adaugă un dram de moda si farmec pentru orice cameră, fără efort.

3. Îmbrățișează-Ți Pasiunea: runner pandantiv emana vitalitatea de funcționare și frumusețea iubirii printr-un design plin de grație.Ideal pentru alergatorii care doresc pentru a adăuga fler și farmecul lor de moda

4. Utilizarea versatil: se Aprinde dragostea ta pentru a rula oriunde te duci cu ușurință atașarea-l la geanta, chei, perete, sau masina.Gama larga de utilizare pentru toate alergatori.

5. Prezent la Alegere: Face cei dragi simt special cu orice ocazie, cu acest unic alergător pandantiv.E perfect de Crăciun, Halloween, Anul Nou sau ziua de nastere cadou care arată aprecierea și sprijinul pentru pasiunea lor.

Descriere:

1. Această manoperă fin de funcționare pandantiv captează energia de mișcare și vine cu o frânghie pentru o gamă largă de utilizare.

2. Cu designul său elegant, acest pandantiv este un cadou perfect pentru orice alergator.

Caietul de sarcini:

1. Denumire Produs: Pandantiv Runner

2. material: metal

3. Greutate: 70g

4. Dimensiune produs: 9*4 cm

Lista De Produse:

1*Runner Pandantiv

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Electronice: no
  • Origine: China Continentală
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou
  • Numărul De Model: Fata Pandantiv
  • Tip de en-Gros: no
  • Setați Tipul: no