2 buc Perii de spălat Vase Automată Lichid Plus Spele Vase Vas Chiuveta de Spălat Dozator Sapun Lichid, Bucătărie Instrument de Curățare

Home & Garden

s480602

În stoc

2.60lei
3.93lei

Caracteristici:

1. Eficient de curățare: curățarea hidraulică perie folosește puternică presiune hidraulică pentru a elimina rapid și eficient murdăria și reziduurile de pe vase, de economisire de putere fizică și de timp.

2. One-click de pulverizare: nu Există un lichid cutie de depozitare, și lichidul de curățare poate fi stropit pe partea de sus a capului periei cu doar un singur clic.Este ușor de utilizat și poate preveni eficient pierdere de lichid de curățare.

3. Materialul de siguranță: din clasa alimentare material plastic cu duritate moderată, nici nu va zgâria vase și nici dăuna organismului uman.

4. Ușor să demontați, curățați și înlocuiți: capul periei poate fi ușor demontat pentru curățare ușoară și înlocuirea, asigurând curățenia și durata de viață a periei.

5. Durabil și stabil: ansamblu structural design este ferm și poate rezista la utilizare grele, asigurând în același timp funcționarea stabilă a sistemului hidraulic fără întreținere frecventă.

Caietul de sarcini:

Material:PP

Dimensiune:așa Cum se arată în imagine

Culoare: verde, roz, violet

Aplicabile: oale, străchini, farfurii, sobe, etc.

Utilizare: Poate fi folosit pentru a curăța oale, străchini și farfurii de diferite dimensiuni

Pachetul Include:2 buc

Note:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferențelor între monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală