Perete Stud Finder Rapid Și Eficient Perete Șurub Detector De Ușor De Utilizat, Multi-Scop De Metal Magnetic Fizic Instrument De Detectare

Home & Garden

s491678

În stoc

54.13lei
108.27lei

Descriere:

Stud Finder Perete Scanner are pământuri rare magnetic cu 27 lb trage, deci nu are nevoie de baterii.Acesta poate fi folosit pentru a găsi unele obiecte mici de metal, care a căzut pe pământ sau pentru a trage obiectele de metal, care au căzut în lipsuri.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Perete Stud Finder

Greutate produs: despre 27g

Dimensiune produs: despre 8.8*2.1*1.9 cm/3.46*0.83*0.75 inch

Greutate ambalat: despre 36g

Dimensiune ambalare: aproximativ 5*5*5 cm/1.97*1.97*1.97 în

Lista De Ambalare:

Stud Finder*1

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Nu Baterii Necesare: Stud Finder Perete Scanner are pământuri rare magnetic cu 27 lb trage, deci nu are nevoie de baterii.Este ușor de utilizat și foarte practic.

2.Precizie ridicată: puteți folosi Magnetul Stud Finder pentru a detecta rapid și precis șuruburi sau cuie spatele de lemn pereti sau gips-carton.Este foarte convenabil.

3.Nu este Nevoie pentru a Citi Date: Stud Detector nu trebuie să facă orice semne sau citi date de pe perete, acesta poate fi direct poziționat și fixat în poziția corectă.

4.Poate Prin Materiale de Construcții până la 5/8": puteți utiliza nostru Ball Stud Finder pentru a detecta cu ușurință de metal prin gips-carton, lemn framing, sau alte gros de materiale de construcții până la 5/8".

5.Instrument Multi-Scop: de Perete Stud Finder poate fi folosit nu numai ca un vizor stud, dar poate fi, de asemenea, folosit pentru a găsi unele obiecte mici de metal, care a căzut pe pământ, sau pentru a trage obiectele de metal, care au căzut în lipsuri.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală