100buc Triunghi Ambalaje de Hârtie Kraft Sandwich Oilproof Gogoașă Pâine Hamburger de Unică folosință Husă de Bucătărie Petrecere Restaurant

Home & Garden

s480592

În stoc

5.35lei
8.38lei

Caracteristici:

1. Realizate din materiale de hârtie kraft nostru deli foi sunt rezistentă la grăsimi, la microunde, și de unică folosință.

2. Mâncarea noastră tavă garnituri sunt proiectate cu alimente grase în minte.Cu mare unsoare rezistenta, tip sandwich nostru de hârtie împachetări a preveni ulei de penetrant pe hârtie, permițând alimente originale aroma & gust să rămână intacte.

3. Am proiectat alimentare garnituri să fie pre-tăiate, permițându-vă pentru a apuca-n'-du-te după cum este necesar.Sunt perfecte pentru rapid ambalaj deli sandwich-uri, briose, cornuri, gogosi, covrigi și alte produse de patiserie.

4. Acestea sunt cu microunde în condiții de siguranță, de asemenea, congelator în condiții de siguranță, care vă ajută să păstrați alimente reci, cum ar fi sandwich-uri și împachetări, proaspete.

5. Mare pentru Restaurante, Camioane Alimentare, Snack-Baruri, Deli Ia-out, precum și pe bază de Acasă Petreceri sau Mese festive.Doar înfășurați până preferate tacos, hot-dog, pita, nachos, chipsuri, cartofi prajiti, împachetări, GRĂTAR, pește, inele de ceapa.

Caietul de sarcini:

Culoare: Ca imagine arată

Dimensiuni: Ca imagine arată

Material: hârtie

Cantitate: 100BUC

Potrivit: sandwich/pâine/alimente gras

Pachetul include:

100 X Ambalajul actele

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2. Te rog, iartă-1cm/0.39"-3cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Ocazie: Petrecere
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: KOQZM
  • Material: Hârtie Kraft