Arcuri De Crăciun Ghirlanda Decoratiuni Ușa Din Față Decoratiuni Winte Pandantiv Handmade, Decoratiuni De Craciun De Vacanță Arcuri

Home & Garden

s483075

În stoc

57.97lei

Descriere Produs:

Numele:30*110CM Crăciun print arc pom de Crăciun rochie de top 1BUC

Dimensiuni: 30*110CM

Greutate: aproximativ 0,11 KG

Ambalare: sac de OPP

Material: pânză de sac + fir

1. Design: Crăciun arc este un strălucitor Crăciun Fericit cuvânt lenjerie de panglică cu motiv de Crăciun.Acestea sunt suficiente pentru utilizarea de zi cu zi și de Crăciun/Iarnă/decoratiuni de Anul Nou.

2. De înaltă calitate: Aceste festiv arcuri sunt realizate din bumbac și lenjerie de materiale.Ele sunt mai ușoare și mai moale și poate fi pliat cu ușurință.

3, reutilizare: spate arcul are fir de aur pot fi reglate și fixate, panglică edge este, de asemenea, proiectat cu hemming, pot fi refolosite pentru o lungă perioadă de timp.

4. Ușor de utilizat: Cele patru arcuri, puteți alege de la sunt de-a gata și trebuie doar să fie ajustat.Puteți modifica forma și dimensiunea de arc în mod corespunzător, și puteți să împăturiți-o în voie.Când ați terminat, se fixează cu sârmă de fier.

5, o gamă largă de aplicații: funda mare pentru decor acasă.Ele pot fi decorate pe copaci, pereți, uși, superb, coșuri de flori, partidul medii, ferestre, garduri, seminee, scari, etc. Puteți, de asemenea, se aplică la scene de Crăciun pentru a adăuga un simt special.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Setați Tipul: no
  • Origine: China Continentală
  • Tip de en-Gros: no
  • Numărul De Model: Ziua De Crăciun Consumabile
  • Model De Temă: om de zăpadă
  • Luminos: No