Bicicleta Plăcuțe De Frână Înlocuirea Etrierului De Frână Set Pentru Fata Si Spate Hidraulice De Frână De Bicicletă Ebike Frâne De Biciclete Accesorii Pentru Drum

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s11726

În stoc

47.51lei
59.39lei

Îmbunătăți dvs. de biciclete rutier puterii de oprire cu biciclete de munte frâne.Cu mare capacitatea de rupere, vei atinge idealul de frânare simt.Compact și ușor, franele sunt ușor de instalat și de a spori performanțele bicicleta.

Individuale greutate: aproximativ 179g

Singur produs dimensiune: aproximativ 7.4x5.1x5.1cm/2.91x2.01x2.01 cm

Material: Aliaj

Disc: Potrivit pentru aproximativ 16cm/6.3 inch disc

Lista De Ambalare:

1 x Borcan de Murături Recipiente pentru Alimente

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Instalare ușoară: o Experiență de stres-free de instalare de biciclete noastre pauze, fără orice instrumente profesionale sau abilitățile necesare.Gata pentru a merge în câteva minute cu aceste ușor de instalat frâne, care oferă excelente de disipare a căldurii și serviciile oferite de capacitatea de frânare.

2.Top-Notch Sistem de Frânare: pentru a Evita accidentele cu nostru actualizat frână de bicicletă, care oferă o suprafață netedă și eficientă a opri de fiecare dată.Conceput pentru bicicletele electrice și perfect pentru ciclism montan, noua noastră tehnologie asigură un control maxim si stabilitate pe orice suprafete.

3.Fine-Tune Frână Interioară Linii: Pentru a asigura controlul absolut pe drum, bicicleta noastră pauze venit cu elastic fin șuruburi de reglare care ajuta ajusta liniile de frână.Cu reglabil etanșeitate, puteți obține acum de neegalat de frânare de precizie și siguranță.

4.Compact și Ușor: Fabricata din excelent material de aliaj de aluminiu, bicicleta noastră frâne oferă durabilitate și rezistență, fără a adăuga greutate excesiva la plimbare.Design-ul lor compact face instalarea și ajustarea o briza, oferind netedă și în condiții de siguranță oprește, care a spori experiența dumneavoastră de ciclism.

5.Cadoul Perfect: Aceste frecare pe bază de frâne de biciclete va adăuga unele fler pentru călătoriile dumneavoastră.Le dau la bicicleta ta iubitoare prieteni pentru Craciun, Paste, Halloween, și o plimbare lină.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală