Balama Usa Lubrifiant Kit Lubrifiant Geamul Mașinii Urmări Lubrifiant Auto Fereastră De Reducere A Zgomotului De Lubrifiere Accesorii

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s141924

În stoc

17.51lei
41.74lei

Balama Usa Lubrifiant Kit Lubrifiant Geamul Mașinii Urmări Lubrifiant Auto Fereastră De Reducere A Zgomotului De Lubrifiere Accesorii

Puncte: 1.În condiții de siguranță pentru a Opera: Realizarea bunei funcționări cu Balama Usa Lubrifiant kit formula usoara, care oferă adânc de lubrifiere adecvat pentru temperaturi joase și înalte.Transparent inserați codul nu va pata sau picurare, și este sigur pentru utilizare.

2.Ușor de Utilizat: de a Spori experiența dumneavoastră de conducere cu acest Balama Usa Lubrifiant Kit, conceput pentru a lubrifia alunecare trape și scaun șine, în timp ce eliminarea ușa zgomote.Gata-la-utilizare kit vine cu un aplicator și pânză de curățare, oferind confortul ideal.

3.Oferă mai Multe Caracteristici: Realizarea optimă a balamalelor de performanță cu nostru de ușor de utilizat balama usa lubrifiant kit oferă excepționale, separarea și proprietăți de lubrifiere și minime de evaporare.Bucurați-vă de mai multe avantaje, cum ar fi rugina de prevenire și de reducere a zgomotului.

4.Buna Durabilitate: rezistenta la imbatranire si stabile față de apă caldă și rece, ușa noastră balama lubrifiant kit oferă notabile rezistenta.Cu o bună durabilitate, se asigură de lungă durată de lubrifiere, care ține balamalele ușii lină și silențioasă chiar și în condiții meteorologice aspre.

5.Aplicarea extensivă: Transforma orice scârțâit de balamale într-o tăcere 1 cu Balama Usa Lubrifiant kit.Utilizate pe scară largă în vehicule electrice, biciclete, usi/ferestre balamale, și alte părți metalice.Utilizarea Pe Scară Largă.

Cu o bună durabilitate și pe scară largă utilizare în vehicule electrice, biciclete, usi si ferestre balamale, acest kit este un must-have pentru orice casa sau profesională.

Caietul de sarcini:

Nume: Balama Usa Lubrifiant kit

Continut: 50ML

Dimensiune produs: despre 8x4x5cm/3.15x1.57x1.97 cm

Adaptat pentru: folosit pentru a lubrifia alunecare trape, anormale ușa zgomote, scaun șine, balamale usi, si maneta de sisteme

Lista De Ambalare:

1*Balama Usa Lubrifiant kit

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Caracteristică 2: Fereastra De Cauciuc, Spray Lubrifiant
  • Origine: China Continentală
  • Articol Greutate: 50g
  • Element De Lungime: 8cm
  • Caracteristică 3: Masina Fereastră De Reducere A Zgomotului Lubrifiant
  • Înălțime Element: 5cm
  • Caracteristică 1: Masina Fereastră Urmări Lubrifiant
  • Tip De Element: Lubrifianți
  • Lățime Produs: 4cm