Universal Motocicleta Combustibil Rezervor Tampon Lateral Rezervor De Gaz Autocolant Genunchi Prindere Protector Vintage Panouri Laterale Pentru Cele Mai Multe Motociclete

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s153098

În stoc

23.14lei
51.39lei

Motocicleta noastră rezervor partea de tracțiune pad dispune de un design retro.Este ușor de instalat, doar ștergeți suprafața țintă curat.Potrivit pentru aproape toate marcile de motociclete.

Caietul de sarcini:

Nume produs: rezervor Motocicleta partea autocolant

Material: Cauciuc

Culoare: gri, maro deschis, maro inchis, negru

Specificatii: - O pereche

Se aplică pentru: motociclete

Pachet De Listă:

Rezervor motocicleta prize laterale*1 pai

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Stil unic: Ridica motocicleta este aspectul cu aceste rezervor partea trântă cu un retro-inspirat de proiectare.Dacă sunteți explorarea teren off-road sau de croazieră străzile orașului, aceste mânere oferă un aspect elegant și funcțional accesoriu pentru motocicleta ta.

2.Un Control mai bun: o Experiență superioară de control de biciclete, și pentru a minimiza uzura și lacrimă pe dumneavoastră gear cu rezervor motocicleta prize laterale.Ușor de instalat și construit pentru a dura, a face upgrade experiența dumneavoastră de echitatie astăzi.

3.Utilizați cu Nici o Deteriorare: Stick pe aceste motociclete rezervor partea mânere, fără a deteriora suprafețele.Doar coaja l și stick-l pe, datorită eficace adeziv de la spate.Instala cu ușurință pentru un durabil și hassle-free de prindere.

4.Aplicarea fără efort: Obține un loc curat în formă prin ștergerea suprafeței înainte de lipire.Asigura o durabilitate de montaj corespunzător.Aceste mânere sunt perfecte pentru motocicleta ta rezervor.

5.Universal de Adaptare: a Realiza un control superior cu motocicleta rezervor partea de prindere, potrivit pentru aproape toate branduri de motociclete.Obține o superioară înțelegere și o mai bună manevrabilitate pentru o călătorie mai confortabilă.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Caracteristici Speciale: Rezervor motocicleta partea mânere
  • Origine: China Continentală
  • Element De Lungime: 18.5cm
  • Tip De Material: Cauciuc
  • Tip De Element: Stickere Si Autocolante
  • Înălțime Element: 3cm
  • Articol Greutate: 200g
  • Lățime Produs: 10cm