Bicicleta Cablul De Blocare Anti-Furt De 5 Cifre De Blocare Combinație Cu Bicicleta Prin Cablu Încuietori Pentru Vehicul Electric, Scutere Și Biciclete De Munte

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s85689

În stoc

149.86lei

Noastre de înaltă securitate biciclete cablu de blocare asigură dur și protecție de încredere împotriva furtului.Realizate cu materiale care nu se va deforma, de blocare nostru este atât de sigur și convenabil pentru utilizarea de zi cu zi.Nu se stabilească pentru nimic mai puțin decât cea mai bună protecție pentru biciclete.

Caietul de sarcini:

Nume: Bicicleta De Blocare A Cablului

Material: PVC+sârmă de oțel+PP+aliaj de zinc+ABS

Greutate: aproximativ 490g

Dimensiune: (aprox.)21*840mm/0.83*33.07 cm

Caracteristici: portabil/puternic/rezistent/impermeabil

Aplicabile: Bicicleta Electrică/masina/Motocicleta/Poarta

Lista De Ambalare:

Bicicleta de Blocare Cablu*1 buc

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Avansate de Flexibilitate: Construit cu un cablu de otel de 8mm și PP pachet, aceasta bicicleta de blocare a cablului este atât de flexibil și robust pentru a se potrivi pe orice cadru de biciclete.Cele mai dure corpul de blocare oferă un nivel optim de siguranță.Cu ușor de utilizat caracteristici și performanță de încredere, acest cablu oferă un nou nivel de securitate pentru bicicleta ta.

2.Portabile și Convenabil: Aceasta bicicleta cablul de blocare este ușor pentru a bloca telefonul cu bicicleta și nu ocupă mult spațiu.Puteți să-l atârna pe cadru sau depozitați-l în rucsac, și bucurați-vă fără griji de călătorie.

3.Avansate de Durabilitate: Armat cu îngroșată cablu de oțel, Bicicleta noastră Blocare Cablu oferă o protecție maximă împotriva foarfece, fierastraie, și alte instrumente de tăiere.Cu o mai mare diametru decât un deget și o greutate 490g, se asigură în condiții de siguranță și de încredere de securitate pentru bicicleta ta.

4.Durabil de Blocare Cilindru: Aceasta bicicleta cablului de blocare a unui aliaj de zinc cilindru de blocare, care este anti-eroziune și rezistent la rugina, asigurând o utilizare de lungă durată și fără bruiaj.

5.Sistem de Blocare sigură: upgrade-ul Nou cod de cinci cifre bicicleta de blocare a cablului cu anti-furt de design și 100000 de combinații de parole.Adopta ABS inginerie material, flexibil cod roata de rotație, nu ușor de imbatranire.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numele Modelului: Bicicleta De Securitate De Blocare A Cablului
  • Tip De Element: Încuietori Și Zăvoare
  • Tip De Material: PVC+sârmă de oțel+PP+aliaj de zinc+ABS