Rezervor Motocicleta Prize Laterale De Epocă Anti-Alunecare, Rezervor Motocicleta Decalcomanii Universal De Protecție A Rezervorului Tampon Rezervor Motocicleta Autocolant Instrumente

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție

s109731

În stoc

46.04lei
92.09lei

Puncte De Vânzare:

1. Stil Retro: Aceste motociclete rezervor de ghidajele laterale au un design stil retro, care adauga un plus de farmec de epocă pentru bicicleta.Dacă sunteți în croazieră pe autostrada sau mersul pe teren accidentat, aceste rezervor de ghidajele laterale se va face cu motocicleta ta să arate mai la modă și de a spori experiența dumneavoastră de echitatie.

2. Îmbunătăți Experiența Dumneavoastră de Echitatie: Prin utilizarea acestor rezervor motocicleta partea mânere, vă poate oferi un control mai bun asupra bicicleta, și de a salva uzura pe pantaloni și cizme.

3. Nu Daune: Efort monta aceste rezervor motocicleta partea mânere, fără a risca orice suprafete de daune.Pur și simplu, coji de fructe și stick adeziv suporturi pentru hassle-free de aplicare și durabil de utilizare.

4. Ușor de Instalare: Curat se potrivesc cu nici un gunoi.Doar ștergeți suprafața țintă curat, asigura formă și durabilitate, și inserați codul mânere pe motocicleta rezervor.

5. Universal se Potrivesc: Aceste motociclete rezervor partea de prindere a oferi o aderență mai bună pe rezervor dvs., permițându-vă pentru a controla motocicleta mult mai ușor și mai confortabil.Ele sunt universal adaptabil și potrivite pentru aproape toate marcile de motociclete.

Descrieri:

Nostru stil retro rezervor lateral pad-ul este usor de instalat pe aproape toate marcile de motociclete.Ștergeți suprafața țintă curat și stick-l pe pentru un plus de confort și stil.

Caietul de sarcini:

1. Nume produs: rezervor Motocicleta partea autocolant

2. Material: Cauciuc

3. Culoare: gri, maro deschis, maro inchis, negru

4. Specificatii: - O pereche

5. Se aplică pentru: motociclete

Pachet De Listă:

Rezervor motocicleta prize laterale*1 pereche

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Caracteristici Speciale: Rezervor motocicleta partea mânere
  • Origine: China Continentală
  • Element De Lungime: 18.5cm
  • Tip De Material: Cauciuc
  • Tip De Element: Stickere Si Autocolante
  • Înălțime Element: 3cm
  • Articol Greutate: 200g
  • Lățime Produs: 10cm