80 Foi Memo Pad Material De Hârtie De Epocă Plantelor Nedorite Jurnalul Scrapbooking Carduri De Fundal Retro Hârtie Decor

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s5739

În stoc

22.05lei
31.94lei

80 Foi Memo Pad Material De Hârtie De Epocă Plantelor Nedorite Jurnalul Scrapbooking Carduri De Fundal Retro Hârtie Decor

Multi - Scop Această epocă scrapbooking consumabile sunt foarte potrivite pentru arta reviste, colaje, decupaje din ziare, albume, ceea vechi notebook-uri, ambalaje pentru cadouri, cărți, decorațiuni interioare, certificatele vechi, meniuri vechi, scrisori vechi, lumanare decor, scrisori de multumire, medieval, invitatii de nunta, etc. Această simplă pungă de hârtie poate spori atmosfera de proiect!

Retro Decor - Aceste teme hârtie au o bună retro arata si se simt, și sunt, de asemenea, foarte potrivit pentru perete colaj sau crearea personalizate spațiu cameră.Acesta poate oferi, de asemenea, intimă cadouri pentru jurnalul iubitorii de natură, iubitoare, prieteni, studenți, aniversari, zile de naștere și festivaluri.

Pachetul contine: pachetul contine 4 seturi de Scrapbooking Estetice Autocolante, 20 buc pe set, 80 de piese în total, abundente, cantitatea și suficiente stiluri pot satisface mai multe folosind are nevoie, de asemenea, vă permite să partajați cu prietenii apropiați, membrii de familie și mai mult.

Dimensiune: 95x110mm

Tema stil: 4 stiluri (20 shee de fiecare stil)

Culoare: imagine color

Material: hârtie

Conținutul Pachetului:

80 De Coli * Memo Pad Material De Hârtie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală