A6 Planificator de Buget Refill 82 Foi Lunar Planificator Săptămânal Notepad 6 Orificiu pentru A6 Liant de Acoperire a Salva O

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s5968

În stoc

25.27lei
49.59lei

Ceea Ce Veți Obține - Planificator De Buget Rezerve Include Colorat 14 Pagina Calendar Rezerve, 54 Pagina Planificator Săptămânal Refill, 14 Pagina Bugetul De Reumplere.Sunt 82 de foi în total, suficient pentru a satisface nevoile de zi cu zi.

Practice și de înaltă calitate - rezistent la uzura hârtie, fara impuritati, buna scris.6-gaura liant de buzunar pot organiza diverse accesorii mici, cum ar fi pixuri, autocolante, chitanțe, cărți de vizită, bani, monede, cupoane. 5 colorate din plastic separatoare index, care, de asemenea, servi ca hârtie de scris. 200 luminoase de culoare indicele de autocolante perfecte pentru marcarea și evidențierea documente importante, semne de carte, de lectură file, măsurători, diagrame și mai mult

Gros de înaltă Calitate, Hârtie - foaia De buget se face de înaltă calitate hârtie groasă.Textul este imprimat clar, nu este ușor să se estompeze, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Hârtia este netedă și scrie fără probleme, oferindu-vă o plăcută scris experiență.

Anul-a Rundă de Planificare - Calendar Lunar și Săptămânal Suplimentar de Pagini satisface nevoia de a scrie tot parcursul anului planuri sau tactici.Și permite setarea dvs. de zi cu zi pentru a-do list.Cu ușurință și în mod clar urmări termene, întâlniri, reuniuni, programe de clasă, obiectivul de planificare, organizare personală, recunoștință planificare, planificare masă și evenimente speciale

GESTIONA BUGETUL DVS. - Folosind Planificatorul de Buget Notepad Supliment, puteți scrie în jos dvs. lunare sau săptămânale de obiective financiare, de a crea un plan de cheltuieli înainte de a face o achiziție, apoi urmări fiecare achiziție pentru a identifica proaste obiceiuri.

Detalii Produs:

tip:

O-14 Pagina Calendar Rezerve+54 Pagina Planificator Săptămânal Refill+14 Pagina Bugetul De Refill

Numărul de Găuri: Gaura 6

Potrivit pentru A6 Liant Acoperi

Pentru A6 Lianți - Aceste 6 gaura introduce rezerve sunt potrivite pentru A6 dimensiune bugetul de lianți, plicuri pentru bani, sisteme, planuri financiare, în numerar, bugete, reîncărcabile reviste.

Material: Hârtie

culoare: așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

14 Pagina De Calendar Rezerve

54 Pagina Planificator Săptămânal Refill

14 Pagina Bugetul De Refill

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: calendar bugetar