Benzile de încheietura mâinii Pentru Eveniment Scriere poate fi ștearsă Curea de mână Notă Memento Portabil de Buzunar Pentru a-do Lista de mânã cu Scara Supradimensionat

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s7031

În stoc

14.53lei
29.05lei

Descriere:

Nostru silicon notă bratara este accesoriul perfect!E suficient de mic pentru a purta cu ușurință pe încheietura mâinii și nu va primi în mod activităților de zi cu zi.În Plus, nu trebuie să vă faceți griji despre a lua pe când spălarea mâinilor tale, duș sau dacă plouă afară.Rămâne organizat și de a nu uita niciodată de important note sau memento-uri din nou cu acest util bratara.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Dimensiune: așa cum se arată în imagine

Caracteristici: portabil, rezistent la apa, poate fi ștearsă și reutilizabile

Lista De Ambalare:

reutilizabile din silicon bratara*1 buc

Puncte:

1.Elastice de Silicon: Fabricata cu praf și murdărie-un material rezistent, nota bratara asigură confort și de lungă durată de uzură, fără a provoca iritarea pielii.Durabilitatea acestuia îl face perfect pentru cei cu un stil de viață activ.

2.Ușurința de Organizare: notez planurile, obiectivele, și liste cu apă pen folosind acest ușor de purtat notă bratara.Cu practic la îndemână, pentru a monitoriza cu ușurință programul pe încheietura mâinii și de ședere motivați toată ziua.Un accesoriu elegant pentru organizat și ocupat.

3.Exclusiv Confort: Noteze sarcinile de zi cu zi, gândurile sau ideile creative pe acest impermeabil notă bratara.Elimina efort scris cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie, în timp ce se bucură de libertatea de a te speli pe mâini sau să dansezi în ploaie, fără griji!

4.Versatil Notă Bratara: Acest produs unic poate fi purtat pe încheietura mâinii sau detașat pentru a deveni un memo autocolant.Este util pentru a nota note, memento-uri, sau idei.

5.Design ușor: partenerul perfect pentru scris note, memento-uri, sau chiar sursă de inspirație creatoare în aer liber!Acest lucru ușor și portabil notă bratara nu va adăuga orice sarcina la încheietura mâinii și este suficient de mic pentru a încăpea în buzunar sau în geantă.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică: Auto-adeziv
  • Stil: Tampoane Memo
  • Numărul De Model: Silicon Memo Brățară