Creative Guestbook Memo Pătrat Gol Notă Pad Memo Plan Pad Săptămânal de Ciocolata Personalizate Notă Jurnal de Papetărie Notebook S7V3

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s66109

În stoc

11.83lei
21.10lei

Descriere Produs:

1. Nume produs: Creative guestbook memo pătrat

2. Dimensiune produs: dimensiunea alb notepad este de aproximativ 7.3x7.3 cm/2.87x2.87 cm, iar dimensiunea de bej notepad este de aproximativ 7.4x7.4cm/2.91x2.91 de centimetri.

3. Produs stil: carte de oaspeti

4. Produs de culoare: Alb [border], alb [blank], alb [linie orizontală], alb [metri], bej [blank], bej [linie orizontală], bej [metri]

5. Material: hârtie

Caracteristici produs:

1. Poate rupe design: Fiecare pagină a notei adoptă o poate rupe de design, care este convenabil pentru tine de a rupe și de a folosi în orice moment, fără a fi nevoie pentru a răsturna întreaga carte notă, economisind timp și energie.

2. Puternic aderenta: această carte notă foloseste de mare aderenta lipici pentru a păstra mesajele și note mult mai fiabile.

3. Design în diferite formate: Fiecare pagină de note are un design care îl face ușor pentru tine de a scrie și desena, permițându-vă pentru a înregistra note de studiu, lăsa mesaje sau a crea o listă într-un mod mai ordonat.

4. Multi utilizarea funcțională: În afară de a fi potrivit pentru învățare și note de lucru, acest notebook este, de asemenea, potrivite pentru creative realizarii de produse artizanale, graffiti sau autocolant de a face, pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite și idei creative.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 buc carte de oaspeti

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • personalizate: No
  • Stil: Tampoane Memo
  • Funcția: Decor
  • Origine: China Continentală
  • Adeziv Sau Nu: No
  • Magnetism: Da