Cercul De Imprimare Fondul Petrecere De Aniversare Pentru Copii De Aluminiu De Perete Decor De Imprimare Tesatura

Home & Garden

s491321

În stoc

1 344.13lei
1 920.21lei

Aplicatii De Scena: Office/De Agrement/Dormitor/Living/Masă De Cafea/Windonsill/Balcon/Și În Curând.

Cererea de Vacanță: Ziua copilului/Nuntă/Petrecere/Monther 's Day/Ziua de Crăciun/Valentime' s Day/Ziua Recunoștinței/Anul Nou/Cadou de Ziua de naștere Și Așa mai departe.

Dimensiune: Dual Imagine.

Pachet inclusiv: 1 buc Fondul de Perete.

Acesta va fi detașabil și ușor de transportat.

Transport: Transport maritim Expres. ( DHL/UPS/FEDEX ).

( Dacă țara destinatarului necesită activități vamale, atunci când pachetul ajunge la destinatar țară vamale, destinatarul va primi informații care trebuie să fie eliminate.Sperăm că beneficiarul poate finaliza vămuire în timp.Vă mulțumesc!)

Pls notă:

① Nu acceptăm o rambursare în cazul în care pachetul ajunge cu întârziere în tranzit.Deci, atunci când plasați o comandă, pls lasati un mesaj pentru a nota data de livrare.Vă mulțumim pentru înțelegere!

② Toate produsele noastre sunt personalizate de către handmade deci nu putem face fiecare în aceeași mărime de 100%.Măsurarea nostru doar numai pentru referință.Nu putem accepta retur pentru dimensiunea problemei.Multumesc!!!

③Due la diferența între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam ca elementele reale sunt aceleași ca cele prezentate in imagine.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Stil: tesatura de fundal
  • Material: Aliaj, Capac
  • Dimensiune produs: 77inch
  • Festivalul: Ziua copilului/ Crăciun/Diwali/Paste/Ziua Tatălui/Halloween/Hanukkah/Ziua Independenței/Anul Nou Lunar/de Ziua Mamei/Anul Nou/St Patrick 's Day/ziua Recunoștinței/Valentine' s Day/Ziua Veteranilor
  • Ocazie: nuntă / petrecere / acasă / magazin / hotel
  • CN: Guangdong
  • Origine: China Continentală