Pomul de crăciun Decor Imitatie Pin de Anul Nou Masina Ornamente de Decor Interior T5EF

Home & Garden

s494592

În stoc

18.08lei
36.20lei

Caracteristici:

OOTDTY

Manual: pluș pom de Crăciun pandantivul este realizat manual, subliniind detaliile și textura, oferind o delicată și senzație de cald.

Utilizare Multifunctional: poate fi folosit ca un pom de Crăciun pandantiv interioară, agățat de perete, veranda decorarea, și în alte scopuri, adăugarea de sărbătoare și fericire pentru a sărbători de vacanță.

Design creativ: Un unic de Anul Nou clopotele pandantiv design care combină tradiționale de Crăciun farmec cu creative inovatoare farmecul de a atrage atenția.

Pluș Material: Fabricat din materialul moale de pluș, are un touch confortabil și nu este predispus la vărsare, rezistent și poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, fără deteriorări sau deformări.

Sărbătoare de crăciun: Potrivit ca decor pentru Crăciun activitățile de sărbătoare, acesta poate fi agățată pe pomul de Crăciun sau spațiu interior pentru a crea o atmosfera calda festiva, de asemenea, potrivit ca un cadou de Crăciun pentru a da la rude, prieteni sau colegi, exprimându-vacanță de binecuvântare și de îngrijire.

Caietul de sarcini:

Material: Pluș

Culoare: Vin Roșu, Kaki, Roșu, Lumina Alb(opțional)

Dimensiune: vezi poze

Pachetul Include:

1x Pluș Pom de Crăciun Pandantiv

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Te rog, permite mici diferențe de culoare din cauza diferitelor rezoluție de afișare.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Electronice: no
  • Origine: China Continentală
  • Setați Tipul: no
  • Nume De Brand: NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null, NoEnName_Null
  • Numărul De Model: T5EF7HH603179
  • Tip de en-Gros: no