Grădină Fleece Instalație de Protecție la Îngheț de Iarnă Încălzirea Planta Acoperă Antigel Horticole Fleece cu Fermoar pentru Cutii de Flori

Home & Garden

s469265

În stoc

40.36lei
62.13lei

Puncte:

1.Soluție de protecție: Ia noastre de Îngheț a Plantelor de Acoperire pentru o soluție de protecție împotriva frigului.Acest lucru durabil și material respirabil, este conceput pentru a se potrivi dreptunghiulară cutii de flori, asigurarea siguranței plantele pe balcon, windowill, sau patio.

2.Protecție completă: proteja plantele de frig cu Îngheț a Plantelor de Acoperire.Acest romantica planificat soluție nu numai gărzile frunze și flori, dar, de asemenea, protejează rădăcinile plantelor de protecție totală.Perfect pentru vreme geroasă.

3.Hassle-Free de Aplicare: Alunecare de Îngheț a Plantelor de Acoperire peste plante și de a trage șir strâns pentru protecție instantanee.Nu este nevoie de instrumente speciale sau aptitudini.Două dimensiuni se potrivesc toate plantele.Pentru a proteja gradina ta cu usurinta.

4.Durabil de Protecție: Acest îngheț a plantelor de acoperire este realizat din îngroșat non-țesute material care poate rezista la intemperii și la prevenirea daunelor provocate de îngheț.Este reutilizabil și ușor de depozitat atunci când nu este în uz.Acesta dispune de un fermoar și un reglabil tiv cordon.

5.Cel mai bun Cadou pentru Iubitor de Plante: Păstrați plantele tale sănătos și înfloritoare cu Îngheț a Plantelor de Acoperire.Oferind o protecție de încredere de la îngheț, zăpadă, vânt, și zbura, se creează un microclimat perfect pentru plantele tale.Un cadou minunat pentru cultivatorii de plante care au prioritate de îngrijire a plantelor.

Reutilizabile și disponibil în două dimensiuni, acesta oferă o protecție excelentă pentru iubita ta plante.Păstrați-le sănătos și înfloritoare cu acest capac de protecție.

Caietul De Sarcini: Nume: Ger A Plantelor De Acoperire

Material: non-țesute tesatura

Caietul de sarcini: S: dimensiune Produs: (aprox.)100*40*45cm/39.37*15.75*17.72 cm

L: dimensiune Produs: (aprox.)150*40*45cm/59.06*15.75*17.72 cm

greutate:

S: despre 420g

L: despre cutie 580g

Lista De Ambalare: 2*Grădină Fleece Instalație De Protecție La Îngheț

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: PVC