Glob De Zăpadă Decor De Crăciun Baterii Glob De Zăpadă Luminat Tren Decor Masa Ornamente Pentru Camera De Studiu Grădină

Home & Garden

s472450

În stoc

70.51lei
141.06lei

Adaugă majorete de vacanță la casa ta cu acest joc interesant și durabil Luminat de Crăciun Tren.A crea o puternică atmosferă de Crăciun cu iluminat colorat, și este nevoie de doar 7 baterii pentru a funcționa.Obține în spiritul de vacanță, fără nici o hassle.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: despre 13.5*8.2*8.8 cm/5.31*3.23*3.46 cm

Greutate produs: despre 207g

Material: PC + lumina LED-uri

Tip baterie: baterie AAA(nu sunt incluse)

Lista De Ambalare:

1 buc*tren de Crăciun decorare

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățită Ambianță de Sărbătoare: Anima ta sezon de vacanta cu trenul de Crăciun decoratiuni.Lumini LED-i dă o strălucire caldă, iluminare spațiu cu o ambianță confortabilă.Baterie-alimentat caracteristică vă permite să-l aprinde cu usurinta - perfect pentru a crea o atmosferă magică de Crăciun.

2.Aspectul creativ: Acest tren de Crăciun decorare caracteristici retro luminat tren cu Moș Crăciun și om de zăpadă de elemente, creând un cadru festiv si atmosfera interesanta pentru casa ta.Trenul este ușor de asamblat și de simplu de utilizat, făcându-l un cadou perfect pentru copii și adulți deopotrivă.

3.Festiva de Craciun Tren Decor: Fabricata din material durabil PC, acesta oferă un seif și o opțiune de încredere pentru decor de vacanță.Cu nici un miros excepțional și rezistent la deteriorare, acest decor promisiuni de lungă durată bucurie pentru familie și oaspeții.

4.Ușor Festiv Display: Acest tren de Crăciun de decorare este simplu și convenabil de a opera.Ai nevoie doar de a pune în 7 baterii (fără baterii) și se poate aprinde LED-ul.Globul de zăpadă tren va adăuga o notă festivă la casa ta.

5.Festiv Farmecul Nostru tren de Crăciun de decorare aduce glob de zăpadă farmec la orice setare, creând o tara minunilor atunci când agitat.Perfect pentru case, hoteluri și magazine, se adaugă un dram de vacanță încântare și face orice sărbătoare vesel și luminos.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Setați Tipul: no
  • Numărul De Model: Tren de crăciun decoratiuni
  • Electronice: no
  • Origine: China Continentală
  • Ambalare: Cutie Cadou