Surpriză de crăciun Bani Cutii de Cadouri de Craciun Merry Caseta de Bani DIY Surpriză în Numerar Titularilor de Petrecere de Anul Nou Crăciun Deco Consumabile

Home & Garden

s449391

În stoc

38.19lei
76.33lei

Descriere:

Material: hârtie

Dimensiune:11*11cm/4.33*4.33 inch

Culoare:ca imagine

1. Material: Aceasta retragere cutia este facuta de carduri de înaltă calitate hârtie și este durabil.Nu este ușor de decolorare.

2. Utilizare: ① Pune banii într-o pungă transparentă. ② Lipi pungi transparente împreună. ③ Rulati bani și puneți-l în cutie.Ia un capăt de punga de plastic din sertar slot, stick-l cu o carte, și o dată făcut, banii vor curge.Dacă dimensiunea este mai mică decât la loterie sac, alte elemente pot fi, de asemenea, plasat într-o pungă transparentă.

3. Veți primi un Crăciun Fericit Banii cutie de cadou, precum și o trage de card, 30 de pungi transparente (8 * 19 cm) pentru bani/la loterie, și o rolă de bandă adezivă.

4. Perfect money box design: Crăciun Fericit numerar cutie vine cu un Crăciun tematice model.Aceasta nu este doar un moment plăcut, dar, de asemenea, un mod elegant de a da bani.Imaginați-vă fețele de familie și prieteni atunci când se deschide caseta de bani.Acest lucru va fi un moment de neuitat.

5. Aplicare: Crăciun caseta de bani este foarte potrivit pentru iubitorii de, părinți, copii și prieteni.Face-ți de petrecere surpriză de neuitat.

NOTĂ

1. După cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit,culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea ,vă puteți simți liber să contactați voi vă va oferi unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.

3.Am putea accepta Amestecat elemente,Culori Si Dimensiuni Ordine.Cele mai multe cantități, mai multe reduceri.

Pachetul include:

1 buc* Caseta de Bani

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Hârtie
  • Tip De Produs: Ciorapi
  • Origine: China Continentală
  • Setați Tipul: no