Portabil Cu Panglică Stilou Bucla Manual Notebook Moale Scris Nota A6 Jurnalul Căptușite Pagini Biroul Data Marcheaza Acasă

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s3730

În stoc

23.38lei
27.21lei

Descriere:

【Aplicabile pe scară largă】notebook-ul este foarte potrivit pentru mai multe persoane și mai multe ocazii.Elevii pot folosi pentru a lua notițe sau de mână în temele.Navetiștii pot folosi pentru a organiza munca de zi cu zi programul și noteze lucrurile importante.

【Material rezistent】Păstra scrierea de proiecte și note în notebook-uri cu elastic de închidere curea.Gros de fildeș pagini sunt perfecte pentru scris cu un stilou.

【Curea de Design】Acest notebook este echipat cu o practice curea.Puteți utiliza curea pentru semne de carte, flip rapid pentru notebook-ul dvs. înregistrări, de a salva timp.În același timp, cureaua poate, de asemenea, în siguranță, închideți notebook-ul.

【Transporta ușor】Acest notebook este de dimensiuni moderate și ușor de transportat, puteți pune-l in geanta sau buzunar cu tine.Cananytime și oriunde, fără a lua spațiu.

【Unic de Design】Său interior paginile sunt concepute în mod rezonabil, inclusiv numere de pagină, data și linia caietul de sarcini, etc, care sunt convenabile pentru tine cuși organiza.Fie că este vorba de întâlniri de afaceri, note de călătorie, planificarea carierei, sau note de zi cu zi, se poate satisface cu ușurință nevoile dumneavoastra.

Caietul de sarcini:

Material: hârtie

Culoare: verde inchis

Dimensiuni(aprox.): (L x W)21.3 x 11.8 cm/8.39 x 4.65 inch

Pachetul Inclus:

1 buc x Manual de Notebook-uri

Notă:

1.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2.Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Hinmay
  • Tip: Planificatorii de zi cu zi
  • Material De Acoperire: Hârtie