9set de Papetărie Kawaii Planificare de Presă Lipicios Drăguț Legume Fructe Memo Copil Student Cadou Papetarie Scoala Rechizite de Birou

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s140009

În stoc

37.05lei
54.51lei

Acest memo pad este perfect pentru scris neted și ușor de rupe, potrivit pentru memo-uri, mesaje, note, pentru a-face liste, și mai mult!Dispunând de un design de fructe roșii , portocale, pere, lămâi, căpșuni și, acesta este un ideal de școală favoarea partidului.

Caietul de sarcini:

Nume : Fructe Serie Notă Carte

Material : Hârtie

Greutate: 32 grame / 0.07 kg

Stil: 1# Fructe roșii, 2#de portocale, 3#pere, 4#de lamaie, 5#căpșuni, 6#rodie, 7#piersici, 8#pepene verde, 9#kiwi

Numărul de foi: 1 carte de aproximativ 130 de foi, 9 cărți total 1170 foi

Dimensiune: 9.5*9cm/3.7 x 3.5 cm

Lista de ambalare:

9 cărți* fructe drăguț note lipicioase (1170 foi)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Design creativ: Răsfățați-vă în fructe farmecul nostru acuarelă model memo pad conceput în diferite fructe de vară forme.Cu rodii, piersici, pepeni, kiwi, fructe roșii , portocale, pere, lămâi și căpșuni, aceste ochi-prinderea note va inspira să noteze toate ideile creative.

2.Lipicios și Netedă: Ridica luarea la nivelul următor cu Fructe Drăguț Memo Pad.Ușor-coji de fructe și stick caracteristică, combinată cu o bună auto-adeziv, prin care se asigură note nu se va desprinde cu ușurință.

3.Efort de organizare: Păstrați notele în ordine cu Fructe Drăguț Memo Pad.Acestea adera cu ușurință la manuale, caiete, frigidere, pereti si usi.În Plus, cu aderență puternică și ușor peel-off de proiectare, aveți posibilitatea să lipiți și a le elimina cu usurinta ori de câte ori aveți nevoie.

4.Utilizarea pe scară largă: în Afară de a fi convenabil marcaje sau memento-uri, aceste fructe adorabil tampoane memo poate fi de asemenea utilizat pentru notiță memo-uri, note, mesaje, și de a-face liste.Perfect pentru diverse scris are nevoie, sunt versatile si practice pentru utilizarea pe scară largă.

5.Mare Cadou: Aceste fructe drăguț memo pad-uri sunt excelente cadouri pentru fete de ziua lor, partidele scoala, sau orice alte ocazii.Ele sunt luminoase, vesele, și ușor de utilizat.Fiecare pad are 20 de coli de note lipicioase, care pot fi folosite pentru a scrie memento-uri, note sau mesaje.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • personalizate: No
  • Origine: China Continentală
  • Adeziv Sau Nu: Da
  • Numărul De Model: Fructe În Formă De Note Lipicioase
  • Stil: Tampoane Memo
  • Funcția: Decor
  • Caracteristică: Auto-adeziv
  • Magnetism: No