100 De Zile De Economii Provocare Cartea 100 Plic Provocare Liant Cuplu Provocare Eveniment Notepad Economii Folder Cu Plicuri De Numerar

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s99350

În stoc

17.04lei
30.99lei

Specificatii Produs:

Material: Piele (husa)

Dimensiune: 23.4*17,5 cm

Greutate: 400g

Culoare: așa cum se arată

Kit-ul include: 1 husa pentru laptop +25 4-panou de pagini (atât față și spate) +1 digital autocolant

Caracteristici produs:

1. Notebook-ul dispune de o 100 de zile plic de economii provocare pentru a ajuta cuplurile să își atingă obiective de economii într-un mod distractiv.În fiecare zi există un plic reprezentând o sumă de bani care pot fi depuse în plic până la 100 de zile challenge este finalizată.

2. Material și design: Acest notebook caracteristici de înaltă calitate, foi de hârtie și un inel reglabil de proiectare pentru adăugarea și eliminarea de pagini.Dimensiunea sa este moderată și ușor de transportat.

3. Cadoul perfect: Bugetul de lianți face economie de bani și bugetare distractiv.Design frumos și de înaltă calitate materiale de acest notebook face un cadou perfect, unul pentru tine și unul pentru familia ta.Ajuta la salvarea de bani pentru anul viitor!Sau atunci când sunteți de economisire pentru o vacanta, o masina, un fond de urgență, plata datoriilor, o zi de naștere, sau orice altceva!

4. Durabil și rezistent obligatorii: Acest notebook este fabricat din materiale de înaltă calitate, inclusiv hârtie groasă paginile interioare și puternic materiale obligatorii.Ele pot rezista perioade lungi de utilizare și nu va fi ușor deteriorate sau uzate.Dacă îl purta în poșetă sau în geanta de scoala, rămâne intact, permițându-vă să salvați și înregistrați-l oriunde te duci.

Lista de produse

Economii de notebook-uri *1 set

Notă:

1. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, vă rugăm să rețineți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm diferenta, vă mulțumim pentru înțelegere!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: B3N6D