VR Accesorii Capac de Protecție Pentru Oculus Quest 3 VR Touch Controller Silicon Capac Mâner Cu Ciolan Ușor de instalat

Portable Audio & Video

s35388

În stoc

61.85lei
93.74lei

VR Accesorii Capac de Protecție Pentru Oculus Quest 3 VR Touch Controller Silicon Capac Mâner Cu Ciolan Ușor de instalat

1. Mâner capac este realizat din silicon de înaltă calitate material, care poate preveni eficient sudoare, praf și zgârieturi.Anti-alunecare umflaturi spori simt și simt.

2. De direcție reglabilă centura permite-ți mâinile să se relaxeze, fără cădere controller.De înaltă calitate PU material are durabilitate super, și Nailon Autocolante de design vă permite să reglați cu ușurință lungimea curelei pentru a se potrivi nevoilor diferite.

3. De înaltă calitate, touch control mâner și ciolan curea nu numai pot preveni uzura și lacrimă, dar de asemenea, preveni touch controller de a fi aruncate în timpul jocului.

4. Controlerul de atingere și anti-drop mânerul capacului sunt fixate de hook-and-loop.Mânerul manșonul este fixat prin trei poziții reglabile și fixe, curele, și etanșeitatea poate fi ajustată în funcție de dimensiunea de fiecare persoană propria palma.Maner din silicon este testat pe mașină reală, nu bloca semnalul și poate fi folosit cu încredere.

Material: silicon

Culoare: negru/alb

Functie: rezistent la apa, praf-dovada, scratch-proof

Aplicabile: pentru Quest 3

Conținutul Pachetului:

2 x Controller Mâner

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip: Controlere
  • Nume De Brand: BAJEAL
  • Model Compatibil: 1
  • Origine: China Continentală
  • Compatibil Marca: 1