Pentru PSVR 2 Simț Controler Pentru PSVR 2 Mâner Multifuncțional 2 buc Realist Controler de Joc ABS Control Joc Prindere Sens

Portable Audio & Video

s49678

În stoc

23.33lei
34.31lei

Gata să se distreze cu nostru pentru PSVR 2 controler de prindere.Noastre de design realist este perfect pentru iubitorii de joc.Și nu vă faceți griji, influenta noastra nu va zgâria touch controller!În Plus, nu există enervant pini de blocare pentru a face față.Upgrade-vă experiența de joc cu controler de prindere astăzi.

Caietul de sarcini:

Nume produs: pentru PSVR 2 Simț Controller

Produs Material: ABS

Culoare Produs: Negru

Lista De Ambalare:

2 * pentru PSVR 2 Simț Controlere

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, poate exista o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Joc captivantă: Proiectat pentru PSVR2 controlere, aceste mânere spori gameplay-ul oferind un confortabil și natural prindere unghi care este în concordanță cu jocul.Distrează-te și simțiți-vă ca tine sunt în original scena.

2.Îmbunătățită de Imersie: Cu un design realist și a adăugat în greutate, pentru PSVR 2 controler de prindere ridică VR experiență de joc la nivelul următor.Bucurați-vă de un joc mai realist și palpitant joc ca niciodată înainte.

3.Materialul Superior de Prindere: din superior material ABS, acest grip este ușor de curățat și nu te scarpini controler tactil.Acesta protejează, de asemenea, controler de picături și coliziuni, asigurând o performanță de lungă durată.

4.Eficient Instalare: Cu frecare încuietori, nici nu ai nevoie de ace de blocare pentru a asigura prindere a ta pentru PSVR 2 controller.Doar glisați-l pe și în afara ca te doresc, economisind timp și hassle.

5.Un Confort de neegalat: confortabil în timp ce jocul cu pentru PSVR 2 controler de prindere.Designul său revoluționar vă ajută să joci pentru ore lungi, fără nici o oboseala mainii.Bucurați-vă de o experiență realistă, perfect pentru începători și profesioniști deopotrivă.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip: clip
  • Nume De Brand: viugreum
  • Model Compatibil: Joc De Jucător Titular
  • Origine: China Continentală
  • Compatibil Marca: Joc De Jucător Titular