Confortabil și Stabil Cap Curea pentru 3 Combinație de Reducere a Stresului Cap Curea 87HC

Portable Audio & Video

s48423

În stoc

68.19lei
103.35lei

Caracteristici:

OOTDTY

Nostru bandă are un design ergonomic, cu o capitonat curea, care oferă un confort de lungă durată în timpul prelungite de gaming.

Reglabil de design vă permite pentru a se potrivi, în timp ce moale padding spuma de memorie asigura o experiență confortabilă.

Conceput pentru toate genurile, nostru de banda este perfect pentru jucătorii în căutarea de a îmbunătăți experiența lor de joc.Fie că sunt casual sau entuziaști, aceasta bentita este un accesoriu de nelipsit.

Toate plăcuțele sunt asigurate cu nylon cu catarame și poate fi ușor demontat pentru curățare

Ia-ti jocuri de la noi nivele cu bandă de susținere.Dacă sunteți de a explora medii virtuale sau angajarea în bătălii, această bandă oferă condiții optime de confort și stabilitate, care permite să vă cufunda pe deplin în

Hassle de călătorie cu portabile de susținere.Sale de design ușor și compact îl face ușor de transportat în geantă sau rucsac, asigurându-vă puteți bucura de jocuri de noroc oriunde te duci.

Caietul de sarcini:

Material:ABS+PU

Culoare:Alb

pentru 3 setul cu Cască;

Pachetul Include:

1xHead Curea

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare,vă rugăm să vă asigurați că nu minte inainte de a comanda.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip: PAD
  • Nume De Brand: DESCHIDE-SMART, DESCHIDE-SMART, DESCHIDE-SMART, DESCHIDE-SMART, DESCHIDE-SMART, DESCHIDE-SMART, DESCHIDE-SMART, DESCHIDE-SMART
  • Model Compatibil: Meta quest 3
  • Origine: China Continentală
  • Compatibil Marca: Meta quest 3