Pentru Oneplus Nord Muguri 2r Caz Pentru Oneplus Nord Muguri 2r Cască Moale cu Capac de Silicon Anti-Sudoare Wireless Dinte pentru Căști

Portable Audio & Video

s45608

În stoc

9.13lei
17.56lei

Protejați de căști cu silicon moale capacul.Previne în mod eficient pierderea și îndeplinește stil individual, fără a afecta încărcare și de a folosi.

Caietul de sarcini:

Nume: Cască De Protecție Caz

Modele aplicabile: pentru Oneplus Nord Muguri 2R

Greutate: 22g

Material: Silicon

Lista De Pachete:

1 x pentru oneplus nord muguri 2r caz

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fără a afecta încărcare și utilizare: Cu o adaptate pentru a se potrivi Nord Muguri 2R căști care nu perturba de încărcare sau utilizare, în acest caz, acționează ca un scut împotriva zgârieturilor, prafului și cade.

2.Apărare: Nostru Nord Muguri 2R caz oferă protecție completă cu un all-inclusive design eficient împotriva prafului, zgârieturilor și loviturilor din toate părțile, oferindu-vă de apărare.

3.Anti-sudoare: Fabricata din silicon premium material, nostru Nord Muguri 2R caz oferă neegalat de protecție împotriva prafului, zgârieturi, picături și pete de sudoare.Acest soft si praf-dovada caz este dvs. de du-te la accesoriu de extins bud viață și de invidiat de protecție.

4.Convenabil pentru a transporta în jurul valorii de: Păstrați Nord Muguri 2R cazul în siguranță cu acest ușor și portabil caz echipat cu o carabină.Atașa cu ușurință la rucsac sau breloc și bucurați-vă de muzică fără griji, dacă sunteți drumeții, călătorii, sau care fac naveta.

5.Mai multe culori la modă: puteți alege de la negru, verde inchis sau bleumarin culori pentru a satisface nevoile dvs. individuale și de a face dvs. de căști mai la modă.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Tampoane Pentru Urechi