Suportul De Bilete Pentru Restaurant Primirea Titularul Spike Restaurant Consumabile Pentru Primirea Birou Memo Hotel, Sala De Mese Supermarket-Uri

Accesorii De Birou & Organizator

s86856

În stoc

37.38lei
57.49lei

Organiza chitanțele cu usurinta cu ajutorul nostru Primirea Suport Raft.Sale de design detașabil și cauciuc cu mâneci capul face perfect pentru utilizarea pe termen lung.Un spațiu mare și bar permite amplu de stocare, fără a lua prea mult spațiu.

Caietul de sarcini:

Material: metal + acril

Dimensiune produs: vezi detalii produs imagine

Stil: așa cum se arată în imagine

Lista De Ambalare:

1 buc * Birou Spike Primirea Titular(ceașcă de cafea model)

sau

1 buc * Birou Spike Primirea Titular(modelul de sticla)

sau

1 buc * Birou Spike Primirea Titular(cupcake model)

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Inovatoare Upgrade: Efort de a organiza notele cu această hârtie memo holder.Sa reutilizabile și durabile de metal și alte construcții rezistă la pisa de zi cu zi, în timp ce design detașabil asigură o instalare ușoară și transport.

2.Protecția mâinilor Design: Cu un manșon de cauciuc pe cap, Ziarul nostru Memo Holder oferă în condiții de siguranță și zero-utilizarea gratuită în diferite setări de muncă.A proteja mâinile în timp ce asigură o prindere sigură pe note de eficiente de gestionare a memo.

3.Durabil și Stabil: Cu o puternică ac de metal și robust bază de acril, această hârtie memo holder oferă o bază stabilă pentru note.Odihnă ușor știind că poate rezista la utilizarea constantă, menținând în același timp robustețe sale pe orice desktop sau suprafețe.

4.Pentru a îmbunătăți Eficiența: Cu o lungime adecvată de 14cm/5.51 inci, această hârtie memo holder vă permite să accesați rapid și convenabil bilete, facturi și ordine.Ea are un spațiu mare pentru a se potrivi diferite dimensiuni de hârtie și păstrați-le organizat.

5.Vast de Aplicare: Această hârtie memo holder este ideal pentru organizarea de facturi, note, și încasările în holuri de hotel, sali de mese, magazine de vânzare cu amănuntul, și businesss.Cu ei sigur și convenabil de design, este perfect pentru orice setare.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală