Clar Suport Pentru Pix Pentru Birou 4 Compartimente Organizator Machiaj Creion Cana Clar Acrilic Pen Recipient De Papetărie Organizator Creion

Accesorii De Birou & Organizator

s126318

În stoc

4.45lei
6.34lei

Păstrați locul de muncă organizat cu acest versatil acrilic suport de creion.Perfect pentru birouri, acesta poate fi adaptat la preferințele și nevoile dumneavoastră, făcându-l ușor pentru tine de a găsi ceea ce aveți nevoie rapid.Să fluxul de creativitate ca să personalizați și propriul acest lucru trebuie să-au accesoriu de birou.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Clar Suport Stilou

Produs Material: Acril

Dimensiune produs: (app.) 13 * 8.5 * 9.5 cm/5.12 * 3.35 * 3.74 cm

Produs greutate: 175g

Lista De Ambalare:

1 x Clar Suport Stilou

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Pe scară largă de Utilizări: Păstrați locul de muncă și de studiu consumabile organizate cu acest clar de suport pentru pix.Aplicabile la mai multe scenarii, este perfect pentru afaceri, case și școli.Designul său elegant si durabil material transparent completa orice decor stil.

2.Modernizat Organizare: clar stilou titularul dispune de patru rețele separate, care pot fi adaptate la preferințele și nevoile dumneavoastră.Puteți clasifica și de a organiza diferite papetarie si obiecte mici, cu usurinta, ceea ce face desktop-ul tau mai ordonat și mai organizat.

3.Transparent Avantaj: clar stilou titularul are mare transparență, permițându-vă pentru a marca cu ușurință ceea ce aveți nevoie dintr-o privire.Vezi-prin design economisește timp și energie, făcându-organizarea o briza.

4.DIY Munca Ta: clar suport stilou vă permite să vă folosiți-vă creativitatea pentru a decora cu autocolante, fotografii sau desene.Acesta este fabricat din îngroșat material acrilic, care este anti-alunecare, rezistent și robust.Vă puteți bucura de acest transparente de depozitare suport stilou pentru utilizarea pe termen lung.

5.Cadou semnificativ: eep stilouri, creioane, markere, foarfece și în ordine cu această transparent suport pentru pix.Un cadou pentru studenți, co-lucrătorilor, și oricine care doreste un lucru curat.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală