Multi-Funcție Plic Portofelul Cu Bani Titularul Cardului De Credit Pentru Nunta De Ziua De Absolvire Sărbătorile De Companie Bonusuri

Accesorii De Birou & Organizator

s151231

În stoc

61.23lei
94.21lei

Cantitate suficientă: Trei portofele sunt suficiente pentru a satisface nevoile dvs. în viața de zi cu zi.Un ultra-slim, design minimalist, care deține toate cele mai valoroase obiecte personale.

De înaltă Calitate: Realizate din materiale de înaltă calitate, se simte uimitor de moale și durabil, frumos caracter și stil superb.Plicurile nu va purta sau rupe ca o hârtie normală.Acestea pot fi o alegere bună pentru interior, element de moda, in masina sau camera

Perfect Dimensiune: Proiectat să alunece confortabil intr-un buzunar, poseta sau borseta, puteți să vă păstrați important de debit, de credit sau de afaceri carduri de asigurat în condiții de siguranță.

Design Special: Păstrarea carduri de credit și de numerar pe o parte este mult mai placuta datorita nostru unic plic-stil de călătorie portofel cu incuietoare magnetică.Noastre portabile portofel dispune de o închidere magnetică pentru o mai bună securitate și acces mai ușor.

Slim & Usoare: Subțire și minimalist în design, aceste portofele pentru barbati sau femei au o incuietoare magnetică pentru a păstra carduri secure și acces rapid și ușor.Nu numai că arată bine, dar, de asemenea, face pentru un finisaj durabil, care vă va oferi o durată de viață de utilizare.

culoare:Negru+maro+roz / Negru

Material:PU

dimensiune:18 x 9cm

Conținutul Pachetului:

3 x plicuri de numerar(Diferite loturi va avea o diferență de culoare)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală