1 Bucată De Economisire Provocare Liant Planificator De Buget Economii De Provocare 1000 De Economii Provocările Noului Buget Cartea Liant

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s13576

În stoc

40.08lei
60.71lei

1 Bucată De Economisire Provocare Liant Planificator De Buget Economii De Provocare 1000 De Economii Provocările Noului Buget Cartea Liant

Excelenta Organizare: Mini Liant Economii Provocare este fabricata din material moale si rezistent la rupere, material PVC, care asigură o protecție de înaltă calitate pentru economiile tale și documente de la apa si praf.Robust liant inele permit netedă și ușor de deschidere și de închidere, făcându-l o alegere Perfectă pentru păstrarea finanțelor a organizat și sigur.

Economizor de bani Organizator: Mini Liant Economii Provocare este instrumentul perfect pentru bugetul fluxului de numerar.Cu un plic sistem de portofel, acesta vă ajută să vă organizați finanțelor dumneavoastră și de a salva bani, indiferent de nivelul veniturilor.Un must-have pentru oricine caută pentru a îmbunătăți situația lor financiară.

Eficiente de Economisire: Spune la revedere de la noi planificatorii și bucurați-vă de o reutilizabile mod de a economisi bani cu Mini Liant Economii Provocare.Șterge și începe din nou cu ușurință cu o cârpă umedă, datorită durabil și lavabil material.

Preia Controlul asupra Finanțelor Dumneavoastră: Motiva copiii pentru a economisi bani cu Mini Liant Economii Provocare!E o distracție, angajarea instrument care vă ajută să preia controlul asupra finanțelor dumneavoastră.Acest produs oferă un drăguț și distractiv mod de a învăța de educație financiară.

Efort de a Realiza Bugetul Obiective: Mini Liant Economii Provocare este soluția perfectă pentru organizarea finanțelor.Ușoare și de dimensiuni mici liant vă permite să urmăriți veniturile și cheltuielile în aer liber.

Culoare:mov deschis

Material:PVC

Dimensiuni:8.5 x 10.5 x 2 cm

Conținutul Pachetului:

1 x Economisire Provocare Liant

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală