A5 Verde De Măsline Retro Piele De Vacă Manual De Carte Cont De Retro Europene Notebook Jurnal Notepad Rechizite De Birou

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s106063

În stoc

112.95lei
185.16lei

De masline este o călătorie în aer liber de culoare care a fost mândru de imaginea de adânc munte, înconjurat de păduri virgine din cele mai vechi timpuri.Minuțios artizanale simplu notebook rezerve, folosind hârtie de scris, care acordă o atenție specială a scris, și a făcut din piele de vacă din piele acoperi.

Deoarece este ușor de a face, puteți înfrumuseța și șirag de mărgele pe o curea de cauciuc sau a o lega.De asemenea, este recomandat pentru a lipi autocolante preferate sau folosit timbre poștale pe notebook-uri refill cover.By personalizarea propriul stil, vă puteți bucura de distracție de a purta și de scris.

Textura de piele devine mai fermecător după utilizarea pe termen lung, care este, de asemenea, caracteristica de vacă.Sper ca va veti simti fericit pentru propria-ți piele notebook-ul în această lume!

Culoare:Olive Green

Material:Piele + hârtie

Dimensiune:22x15.5cm

Conținutul Pachetului:

1 * piele ledger

1 * Avion Ornament

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală