Pro Instrumente Salon De Plastic De Colorare A Părului Colorat Perii, Pieptene Frizer Salon Tentă De Coafură Instrumente De Styling Culoare De Par Piepteni Cu O Perie

Frumusețe & Sănătate

s68310

În stoc

3.55lei

Descriere:

Materiale de înaltă calitate: Perii sunt realizate din plastic de înaltă calitate, durabil, ușor, confortabil să funcționeze, poate fi folosit de mai multe ori, convenabil pentru utilizare vopsea de par.

Face parul vopsit experiență ușor, curat și curat.Moale și greu de design de par asigură chiar și vopsirea părului.Parul este deosebit de potrivit pentru rădăcină modificare.Robust subliniat mâner proiectat pentru ușor de separare și de tăiere.

Perie, potrivit pentru salon profesional, centru spa, coafor, BRICOLAJ, casa de colorare a părului, joc de rol, vopsire, micro-țesut, bronzare, permanentul și keratina parului colorat, foarte potrivit; Lung și scurt, cret sau parul drept, diferite în formă de perii sunt potrivite pentru aproape toate tipurile de păr.

Reutilizabile: Face parul vopsit experiență ușor, elegant și curat, plin perie design flexibil; Toate instrumentele sunt usor de curatat, reutilizabil, și rezistent la agenți chimici la coroziune, căldură și electricitate statică, ceea ce face parul colorat experiență ușor, îngrijite și curate.

În condiții de siguranță și confortabil: pieptene parul Nostru poate elimina cu ușurință praf, ulei, matreata si scalp murdărie și pieptene ușor părul, fără a provoca nici o durere sau disconfort.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Vopsirea Părului Perie

Material: Plastic

Dimensiuni: Lungime 20.7 x Latime 4.5 Peri 2.5

Pachetul Inclus:1 x Vopsirea Părului Perie

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-0.1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip De Element: Pieptene
  • Material: Plastic
  • Dimensiune: 20.7x4.5x2.5cm
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: Jiauting
  • Numărul De Model: Vopsirea Părului Cu Perie