Sindromul de Tunel carpian Încheietura mâinii Protector Aer Bretele Gonflabile Atela incheietura Mainii pentru Suport Mana Bratara de Tendinita, Artrita, Dureri de Relief

Frumusețe & Sănătate

s81522

În stoc

70.55lei
141.11lei

Sindromul de Tunel carpian Încheietura mâinii Protector Aer Bretele Gonflabile Atela incheietura Mainii pentru Suport Mana Bratara de Tendinita, Artrita, Dureri de Relief

INOVATOARE de DESIGN GONFLABILE: Am conceput acest Aer Bretele Încheietura mâinii pentru a fi infinit reglabil folosind pompa de aer de tehnologie pentru o potrivire perfectă, care se adaptează la încheietura mâinii tale formă unică.

Se POTRIVESC PERSONALIZAT: Am conceput acest Aer Bretele Încheietura mâinii pentru a fi infinit reglabil folosind pompa de aer de tehnologie pentru o potrivire perfectă, care se adaptează la încheietura mâinii tale formă unică.

PREMIUM FLEXIBIL MATERIAL: bretele încheietura mâinii utilizează materiale inovatoare pentru a asigurați-vă de mână și încheietura mâinii sunt confortabile și sigure.Cu garnitură de pluș de lângă pielea ta dă-o "abia acolo" experiență poartă.

FIRMA ȘI ÎNCĂ CONFORTABIL Nostru bretele încheietura mâinii caracteristici complet reglabil aer gonflabile bretele încheietura mâinii tehnologie și sigur curele care oferă cantitatea perfectă de sprijin.O poti purta oricand!

INSTANT RELIEF suferi de sindromul de tunel carpian, tendinita, sau dureri de artrita?Încheietura mâinii Protector oferă sprijin instant atunci când muncești, joacă, și de dormit!

Pachet: 1BUC Încheietura mâinii Protector

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip De Element: Bretele Și Sprijină
  • Cerere: Mână
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: ZS-HW4337-KS
  • Material: Material Compozit
  • efect: Eliberarea De Durere, De Boală

Tag-uri: sindromul de tunel carpian