Bărbații cu Barbă Șablon StylingTool Dublă față-Verso Barba Modelarea Pieptene Instrument de Frumusete de Ras Îndepărtarea Părului de Ras Instrument pentru Bărbați

Frumusețe & Sănătate

s96023

În stoc

2.79lei
6.62lei

Nume produs: Nou față-verso barba pieptene

Dimensiune produs: 17*11.5 cm

Produs material: plastic

Culoare: Negru/Transparent

Greutate produs: despre 20g greutate netă (îngroșat versiune:-negru de înaltă calitate cu sac de opp)

Mirele barba pentru a forma perfectă - nu mai scump rade pentru saloane de coafura!Obține un perfect simetrice barba trim line în câteva minute!Doar linia de sus barba noastra instrumente de modelare și urmați nostru a inclus grooming kit ghid pentru a obține un profesionist precisă și radă în cel mai scurt timp!

LINII PERFECTE - Utilizați această părul facial modelarea șablon și la îndemână nivel markeri ca o referință pentru a realiza un simetrice uite rapid și ușor!Doar locul ghid de unde vrei pe fata si lasa-ti de ras face restul!

A OBȚINE FORMA dorită - Această uimitoare părul facial stencil va ajuta forma obraz linie, linia gâtului, bărbiei linie, mustață, barbă, perciuni și mai mult.Ea vine chiar în stiluri diferite - de exemplu, o curbă sau trepte tăiate pentru a se potrivi pe obraji.Alege unul care ti se potriveste!

Spune la revedere de la frizer nu - și petreacă un penny pe la frizer pentru a repara erorile de barba ta!Economisiți bani cu barba styling template-uri și să avem un nou barba convenabil în propria casă.

CADOU PERFECT PENTRU BARBATI - Cadouri de - a Gata Nu te iubesc bărbat cu barbă?Ei bine, el își iubește barbă!Utilizarea Barba Formator Trimmer pentru un aspect sofisticat pe el, și chiar vine cu instrucțiuni privind modul de a realiza un perfect îngrijit linie de fiecare dată!

Comentariu:

1. Culoarea reală pot fi ușor diferite de imagine.

2. Datorită măsurare manual, pot exista 1-2cm diferență în dimensiune.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: barba pieptene
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Dimensiune: about 17*11.5cm
  • Tip De Element: perie de ras
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic

Tag-uri: barba șablon