Sticky Note Luminoase Colorate Pad Rotund Tampoane Auto-Stick Notă Pad Adeziv Puternic Luminoase De Culoare Auto Stick Pad Transparent Pentru

Educație Și Rechizite De Birou

s6613

În stoc

25.27lei
36.11lei

Aceste rotund note lipicioase venit într-un amestec de culori și nu lasă urme când eliminat, evitând urme permanente sau daune pe cartea ta.Lor confortabil dimensiune ce le face ușor de a păstra în mână pentru a nota memento-uri sau note.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Note Lipicioase

Material: pet

Dimensiune: aproximativ 41mm/1.6 în

Greutate: 30g despre

Produs de culoare: culoare mixt

Set cantitate: 360PCS

Lista De Ambalare:

Note lipicioase * 1 set (360pcs)

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Cantitate suficientă: Ia notițe la nivelul următor cu aceste rotund Note Lipicioase.Cu un mix de culori, 360 note circulare, și un diametru 4 cm, sunt perfecte pentru memento-uri, note, etichete și marcaje, ajutându-vă să stați organizat și eficient.

2.Rezistent la apă și Durabil: Noastre Mici Note Lipicioase sunt realizate de înaltă calitate pentru animale de COMPANIE de materiale cu aderență sigură, care nu va lăsa urme după îndepărtare.Aceste rezistent la apa, durabil și de încredere note poate fi ferm atașat la cartea ta, oferind efort etichetarea și organizarea fără teama de detașare.

3.Evita Daune: Aceste note lipicioase sunt concepute pentru a evita urme permanente sau daune pe cartea ta, astfel încât să puteți curăță fără a lăsa nici la stânga.Acestea sunt mici și transparente, astfel încât acestea nu vor acoperi text și context în carte.Puteți vedea, de asemenea, textul de mai jos le în mod clar, ceea ce le face ideale pentru evidențierea informațiilor importante.

4.Aplicabile pe scară largă: De la studiul Biblic note la note importante, aceste versatil rotund note lipicioase sunt perfecte pentru orice!Ideal pentru carte, adnotări, semne de carte, indexare, și mai mult.Acestea sunt ușor de utilizat, stick-ul și elimina.Potrivit pentru școli, lucrări, și acasă, pe scară largă iubit de către clienți.

5.Ia-O Oriunde: Rotund Adeziv Constată că nu va Cântări în Jos!Aceste compacte, rotunde, note lipicioase sunt confortabile pentru a ține în mână și nu va ocupa spațiu în geantă sau în buzunar.Stick-le la orice suprafețe pentru memento-uri ușor în aer liber.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală