24Pack Plastic, Plicuri Cu Închiderea Snap din Plastic, Dosare Pentru Documente A4 Clar Plicuri, Dosare,Fișiere Saci Durabil

Educație Și Rechizite De Birou

s13744

În stoc

76.28lei
123.03lei

24Pack Plastic, Plicuri Cu Închiderea Snap din Plastic, Dosare Pentru Documente A4 Clar Plicuri, Dosare,Fișiere Saci Durabil

24-bucata de plastic, plicuri: Despre 33x24cm, disponibil in 6 culori - roșu, albastru, galben, verde, violet și translucid, ochi-prinderea și ușor pentru a sorta.De înaltă calitate plic de plastic, groase, bine sigilate margini, robust, nu este ușor să se separe sau să poarte, pot deține și de a proteja elementele de bine.

De înaltă calitate de polietilenă plicuri, impermeabil și rezistent la uzură, poate proteja documentele de bine de apa, zgarieturi, frecare, praf, etc. și păstrați-le departe de riduri, cute, leziuni, pete și pierdere, perfect pentru a Stoca documente importante pentru transportul maritim și pentru a proteja obiecte fragile ca ziare vechi și documente.

Cantitatea este mare și ușor de a clasifica, și pot fi orientate la diferite proiecte, cum ar fi plăți, note de studiu, certificate, materiale de proiect, etc. Clar dosare, care sunt ușor pentru a vedea, fără a le deschide, perfect pentru a-ți găsi chestii Nevoie pentru a organiza diferite tipuri de documente într-un timp scurt și în 6 culori luminoase.

Multi-scop dosar, pentru școală, poate stoca documente, fișe, note, papetarie, etc.; pentru birou, la magazin scurte rapoarte, documente de proiect, situațiile financiare, săli de materiale, etc. pentru acasă, pentru a stoca facturile, chitanțele, aparat de instrucțiuni, fotografii, etc. Folosit pentru meserii, hârtie kraft, autocolante, decoratiuni, pentru stocarea de călătorie, produse cosmetice, etc.

Plastic, Plicuri cu Închiderea Snap: Fiecare dosar are un snap închiderea, făcându-l ușor pentru a deschide și închide fișierul plicuri și a vă ajuta să obțineți ceea ce aveți nevoie rapid.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:Plastic

Dimensiune:Aproximativ 33x24cm

Conținutul Pachetului:

24 * dosare de plastic

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală