Un Loc Numit Libertate Ken Follett, cel mai bine vandut cărți în limba engleză, romane polițiste 9781509864300

Educație Și Rechizite De Birou

s37336

În stoc

156.16lei
260.26lei

Despre Carte:

Amplasat într-o epocă turbulentă schimbări sociale, Un Loc Numit "Libertate" este un roman magnific de la maestrul de necontestat de suspans și dramă, Ken Follett.

O Viață de Sărăcie

Scoția, 1767. Mack McAsh este un sclav prin naștere, destinat pentru o crudă și dură viața ca un miner.Dar ca un om de principii și curaj, el are puterea de a lupta pentru ceea ce crede, doar pentru a fi etichetat ca un rebel și inamic al statului.

O Viață de Bogăție

Viața se simte la fel de limitate pentru rebel Lizzie Hallim, ca ea se lupta cu mai puțin crud circumstanțe de bogății și privilegii.Cu înverșunare independent, ea este logodită cu un bărbat, ea nu-i pasă de, un proprietar fiul și moștenitorul lui la o exploatare imperiu de afaceri.

O Căutare pentru Libertate

Lizzie se află ajuta Mack după el devine un fugar.Separate prin clasa dar legat de dorinta lor de libertate, de evadare la Londra.Adevărata libertate, deși, se află mai departe, într-o nouă viață care așteaptă de peste Oceanul Atlantic . . .

Despre Autor:

Ken Follett a fost de numai douăzeci și șapte de când a scris premiat OCHIUL DE PE ANDREA, care a devenit un bestseller internațional.Celebra STÂLPII PĂMÂNTULUI a fost votat in top 100 din marea Britanie a mai iubite cărți din BBC Big Read și continuarea, LUME FĂRĂ SFÂRȘIT, a fost publicat la aprecieri critice.El trăiește cu familia în Londra și Hertfordshire.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Autor: Ken Follett
  • Starea: Noi
  • ISBN: 9781509864300
  • Limba: Engleză
  • Origine: NOI(de Origine)
  • Persoana: Pan Cărți
  • Varsta: Adult