Filtru Conector Pentru Piscina Piscina De Evacuare De Schimb Conector Multi-Scop Usoare Piscină Piese De Schimb Pentru Acasă

Home & Garden

s469050

În stoc

21.20lei
42.35lei

Acest bazin priza conectorului este un robust și durabil accesoriu care vă ajută să mențină piscina.Acesta vă permite să controlați fluxul de apă și reglarea presiunii în funcție de nevoile dumneavoastră.Aveți posibilitatea să rapid și ușor de a înlocui vechiul conectori cu acest lucru și bucurați-vă de acasă piscine.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Piscină Filtru Conector

Dimensiune: aproximativ 8.5*9*2.7 cm/3.35*3.54*1.06 inch

Material: ABS

Lista De Ambalare:

1buc*Piscină Filtru Conector

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Piscină Confort: Nu mai luptă cu fluxul de apă în și afară din piscină.Acest bazin priza conector îl face ușor de a controla și de a păstra totul rulează fără probleme și eficient.Nu ratați acest accesoriu esențial pentru orice proprietar piscină.

2.Material ABS: Acest bazin de evacuare conectorul este fabricat din material ABS, care este ecologic și durabil.Se poate preveni înfundarea și blocaj.

3.Menținerea Piscina: piscină priza conectorului este mic și ușor, astfel încât să puteți transporta cu ușurință în jurul valorii de.Datorită designului său simplu, previne orice greoi accesorii sau scurgeri.

4.Rapid și Ușor: Înlocuiți vechi conectori și bucurați-vă de piscina mai repede cu acest bazin priza conectorului.Acesta are o interfață simplă și ușor de utilizat de design care funcționează cu cele mai multe piscine.

5.Utilizate pe scară largă: Acest bazin priza conectorului este o soluție de încredere pentru întreținerea piscinei că puteți conta pe.Acesta funcționează cu piscine deasupra solului, fie că sunt acasă sau în grădină.Este un versatil și compatibil conector care le puteți utiliza cu ușurință.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: Piscină Filtru Conector
  • Origine: China Continentală