Animal De Casă Pisică Germina Fel De Mâncare Oală În Creștere Hidroponice De Plante Pisica Iarba Germinare Digestie Fel De Mâncare Clar Cu Efect De Seră Să Crească Cutie

Home & Garden

s448417

În stoc

26.83lei
53.66lei

Pisica noastră iarba hidroponice de plantat este inofensiv și inodor, culturile de cultivare permite simplu și elegant de întreținere în timp ce păstrarea cat de iarbă proaspătă și de igienă.În Plus, ajută pisica ta curata dintii lor natural.

Caietul de sarcini:

Nume: Pisica iarba cutie

Culoare: alb, albastru

Material: PP

Greutate: aproximativ 190g

Dimensiune produs: (aprox.)10*10cm/3.94*3.94 inch

Scop: hidroponice cultivare a plantelor/pisica cultivarea ierbii

Pachet De Listă:

Pisica iarba plantat*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material durabil: pisica Noastra iarba de plantat se face de alimente-contact grad PP material, care este inofensiv și inodor.Puteți folosi cu încredere, deoarece nu este ușor deformat și durabil.

2.Start proaspăt în Atmosfera: a Îmbunătăți atmosfera din casa ta cu acest magnific pisica iarba plantat.Sale un design simplu și elegant, potrivit cu orice stil de acasă, ajută rupe prostia și adaugă o notă de dinamism pentru spatiul tau.

3.Special Stratificat Design: Cu un elegant design stratificat, pisica iarba plantat face efort pentru a schimba apa și tăiați iarba.La stratul de plante și tava de apă sunt separate, asigurându-se că pisica ta e iarba rămâne curat și igienic.

4.Efort în Creștere: Uita-te la prietenii tăi feline bucurați-vă de proaspăt și sănătos pisica iarba cu hidroponice de plantat.Culturile de cultivare face mai ecologic, mai sigur, și fără poluare.

5.Wellness Boost: Asigura pisicii tale de bine, cu pisica noastră iarba plantat.Sursa naturala de nutriție ajută elimina ghemotoacele de par si imbunatateste igiena orala, in timp ce completarea oligoelemente și îmbunătățirea condiției fizice.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • Tip: Vase De Pepinieră
  • Numărul De Model: Pisica Iarba Oală