Crăciun Banda De Susținere Accesorii De Par Recuzita Foto Portabil Festivalul De Decor Confortabil Cosplay Drăguț Amuzant Stil De Moda De Anul Nou

Home & Garden

s447542

În stoc

14.57lei
18.69lei

Descriere:

【Accesorii de par】Acest decor de Crăciun a star susținere, dragoste inima bentita, digital pentagrama banda 3 tipuri diferite pentru partid, se va face imediat petrecerea de Crăciun amuzant.

【Amuzant Decoratiuni de Craciun】Fun photo props-a bucurat de toate varstele, petreceri pe partea de înregistrare video, copii adulți va place foarte mult.De asemenea, pot fi decorative și foto de neuitat elemente de recuzită.

【Premium Material】materialul este foarte confortabil, robust si durabil, nu se va rupe cu ușurință și îndoiți, este foarte ușoară și ușor de transportat.O dimensiune care este potrivit pentru copii și adulți, foarte confortabil.

【Mare Alegere Ideală】cadoul Perfect pentru familia ta și prietenii, mare pentru copii petrecere de vacanță.Împărtășiți-le cu familia ta, prietenii, sau copii în timpul cina de Crăciun și să se distreze.

【Universal Decoruri】le poti purta la petrecerea de Crăciun, festivaluri, Cosplay și alte situații, care pot crea o atmosferă de Crăciun cu ușurință.

Caietul de sarcini:

Material:Non-Țesute Material Textil+Plastic

Culoare: negru

Tipuri: O(steaua), B(dragoste inima), C(digital pentagrama)

Dimensiuni(aprox.): O(W x H)16,5 x 22cm/6.50 x 8.66 inci, B(W x H)20 x 23cm/7.87 x 9.06 inch, C(W x H)22 x 24cm/8.66 x 9.45 inch

Pachetul Inclus:

1 buc x Hairband

Notă:

1.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2.Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: HOUSEEN
  • Luminos: No
  • Origine: China Continentală
  • Electronice: no