Din Plastic reutilizabile Pui Gard de Sârmă ochiurilor de Plasă Ușor Durabil Ochiuri Hexagonale Proiect de BRICOLAJ Pentru Casa Curte cu Grădină

Home & Garden

s412640

În stoc

71.08lei
111.06lei

1. Fabricat din material plastic reutilizabile, greutate redusa, moale și elastic, flexibil si se taie, structură puternică, nu este ușor de a sparge.

2. Gamă largă de utilizări: Acest hexagonale net poate fi folosit pentru a construi plasă de protecție pentru a proteja flori, plante verzi și legume; acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a face izolare net pentru a izola animalele mai mari, cum ar fi iepuri, păsări de curte și păsări.

3. Este recomandat să purtați mănuși atunci când se utilizează acesta pentru a proteja mâinile și pentru a evita un prejudiciu.Puteți să utilizați clește de tăiere pentru a reduce dimensiunea necesară.

4. Puteți utiliza această plasă de sârmă pentru a face meserii, cum ar fi de Crăciun coroană de flori rame, bijuterii de afișare standuri, pereti foto, fructe de scurgere tăvi, etc.

5. Ușor de tăiat și de formă, ceea ce face munca mai convenabil.

Culoare:Alb/verde/negru

Material:plastic

Dimensiune:40 x 300cm

Conținutul Pachetului:

1 x plasă de protecție

30 x cravată

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală