1 Bucată Toamna Pânză Groasă De Sac Coroană De Flori De Toamnă Coroane De Flori De Dovleac Ziua Recunostintei Coronita Pentru Usa Fermă,Cu Frunze De Arțar Decor

Home & Garden

s411721

În stoc

57.59lei
120.00lei

1 Bucată Toamna Pânză Groasă De Sac Coroană De Flori De Toamnă Coroane De Flori De Dovleac Ziua Recunostintei Coronita Pentru Usa Fermă,Cu Frunze De Arțar Decor

Detalii dimensiuni: diametrul exterior este de aproximativ 40cm, perfect pentru agățat pe ușa din față, de perete, de fereastră și în orice loc doriți pentru a decora, adăugând puternic de toamnă atmosfera la casa ta.

De Calitate superioara: Realizate de multi-strat natural de pânză țesături moi și pline, impodobita cu o bază solidă pe spate, stabilă și nu este ușor să se deformeze.Greutate redusă și ușor pentru tine de a agata-l oriunde.

Ziua recunostintei Decorare:forma generală a această coroană este rotund, decorat cu alb și negru buffalo plaid bowknots, tipărite de dovleac model, elegant, unic și stil fermă, Perfect pentru decoratiuni de toamna.

Aplicarea pe scară largă: Perfect plus față de familie, în toamnă, recoltei, Halloween, ziua Recunostintei, Crăciun; de asemenea, poate fi folosit ca un cadou pentru rude și prieteni.Acesta este conceput pentru decor interior si exterior, agata-l oriunde ai nevoie de un de toamna de culoare pentru a sărbători anotimpurile și sărbătorile.

Culoare:culoare dovleac

Material:PE+pânză

Dimensiune: 40 x 40cm

Conținutul Pachetului:

1 x Decoratiuni

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic