12Pcs Inele pentru Șervețele Titularului de Aur Metal Arc elemente de Recuzită, Decor Pentru Hotel Evenimente Petrecere de Nunta Masă Accesorii Decoratiuni

Bucatarie,Sala De Mese Si Bar

s3685

În stoc

100.08lei
185.31lei

Material: Metal

Dimensiune: Aproximativ 4.75*4.6*4.8 cm

Cantitatea: 12 buc

Textura: aspect Elegant, simplu, atmosfera, preț scăzut, o varietate de stiluri pentru tine de a alege;În scopul de a extinde timpul de utilizare, vă rugăm să evitați apă și ulei!!!

FAQ:

1.Din cauza costurilor ridicate de transport maritim internațional, noi nu acceptăm nici o rambursare din cauza non-probleme de calitate.De exemplu: diferența de culoare(Întunecate sau Luminoase), Fir end, haine ori, mărimea gamei normale de eroare(1-2cm), dacă te deranjează, nu-plasarea unei comenzi!!!

2.Vom alege un anumit tip de transport în funcție de specificul țării, nu specifica un anumit una.Vă rugăm să așteptați cu răbdare în timpul procesului de transport.

3.În cele din urmă în cazul în care pachetul nu este în condiții de siguranță livrate la tine și distribuție nu sunt cauzate de către cumpărător, Suma totală de rambursare; în cazul în care livrarea nu din cauza cumpărătorului necorespunzătoare vămuire și anormale alege pachetul, nu va fi nici o restituire

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Decor De Masă & Accesorii Tip: Inele Pentru Servetele
  • Material: Metal
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Metal: fier
  • Numărul De Model: 25