Tacâmuri Sac De Transport, Portabil Chef Rola Caz Cu 21 De Sloturi Individuale Ușor De Transportat Cutter Caz Suport Pentru Bucătari Și Bucătari

Bucatarie,Sala De Mese Si Bar

s15730

În stoc

151.14lei
302.28lei

Descriere:

Cutter Sac de Depozitare este destul pentru bucatarie.

Caracteristici:

1. Făcut din pânză de material, sigure și durabile.

2. Ușor de curățat.

3. Ușor și versatil.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni:

Înălțime: 45cm/17.72 în

Latime: 30cm/11.81 în

Material: Oxford Pânză

Lista De Ambalare:

Cutter Sac De Depozitare*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1. [ Transporta cu ușurință ] Tacâmuri Sac de Transport, oferă un ușor de-mâner și curea de umăr ajustabilă pentru portabilitate ușoară la locul de muncă, potrivit pentru scoala de gatit, camping, sau grătare, usoare si portabile.

2. [ În sens larg Utilizate ] Tacâmuri Sac de Transport este proiectat cu 21 de sloturi individuale pentru cutite de bucatarie, inclusiv peeling, sculptură, ceramică, și foarfece, potrivite pentru stocarea alte instrumente și elemente, cum ar fi telefoane mobile, portofele, sau alte găti ustensile sau instrumente, practic și versatil.

3. [ Mai multe Scopuri ] Furnizarea de mai multe fermoare pentru stocarea alte instrumente și elemente, Tacâmuri Sac de Transport este proiectat să dețină cutter în slot și pentru a preveni cutter de la alunecarea din slot, oferind 21 de sloturi individuale pentru bucatarie freze.

4. [ În condiții de siguranță pentru a Opera ] vă Permite să stocați tăietori în condiții de siguranță, Tacâmuri Sac de Transport este confectionata din material rezistent, de înaltă calitate, oxford pânză pentru a proteja freze de înțepături și tăieturi, destul de personale bucătari precum și aspiră pasionati si culinară chef de studenți.

5. [ Ușor de a Menține ] Tacâmuri Sac de Transport, este foarte ușor de curățat, să poată fi spălate în mașina de spălat și uscat, și ușor de curățat cu apă și săpun.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Cuțit bucătar-șef sac de depozitare
  • Tip: Blocuri & Roll Saci
  • Caracteristică: Eco-Friendly