Sigur Felie De Mandoline Slicer Pentru Bucătărie, Legume Slicer Cutter & Elicopter, Alimente Felie Cu Lamă Reglabilă

Bucatarie,Sala De Mese Si Bar

s14169

În stoc

129.52lei
166.05lei

[Sigur] Comparativ cu regulate mandolină, noastră în condiții de Siguranță Felie de Mandoline Slicer este mai sigur și mai convenabil de a folosi.Designul unic previne mâinile de la obtinerea aproape de built-in lama-Nu mai îngrijorătoare despre feliere degetele!Legume slicer este fabricat din plastic, BPA-Free, pentru a vă oferi mese sănătoase.

[Multi-functional] de legume slicer chopper taie perfect-chiar 2mm sau 4mm felii groase în timp ce oferă, de asemenea, două grosimi diferite julienne lame(3.5 mm sau 7 mm), potrivit pentru legume, cartofi, morcovi, roșii, castraveți, ceapă, lămâi, fructe, congela carnea(fara oase).NOTĂ: Mare, fructe sau legume trebuie să fie tăiate în jumătate sau sfert pentru a se potrivi legume slicer!

[Ușor de utilizat și curat] Veggie cutter este ușor de configurat, utilizat și curat.Mica perie inclus ajunge peste tot că are nevoie de un scrub.Design-ul compact de legume chopper face ori până să ia foarte puțin counter sau spațiu de cabinet. -Perfect bucătărie cadouri pentru cei cărora le place să gătească!

[Umanizat Design & Mai eficientă] design anti-alunecare în partea de jos a recipientului produsului alimentar se poate face mandoline slicer stea în mod constant pe masă atunci când feliere.Push-tip de design vă permite pentru a finaliza feliere lucru cu ușurință și eficient.Acest gadget de bucătărie face masa pregătesc ușor și mai rapid.

Include: 1 x multi-scop tăietor de legume; 1 x lama de feliere(o lama taie două grosimi); 2 x julienne lame

Material:plastic

culoare:albastru

Conținutul Pachetului:

1 * Bucatarie slicer set

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală