Creion Stilou Titularul De Birou Perfect Birou Suport Convenabil Birou Organizatorii Și Accesorii Cu 3 Sertare Alb

Accesorii De Birou & Organizator

s35792

În stoc

60.95lei
91.00lei

Creion Stilou Titularul De Birou Perfect Birou Suport Convenabil Birou Organizatorii Și Accesorii Cu 3 Sertare Alb ALL-IN-ONE ORGANIZATOR BIROU - Acest organizator de birou are 3 sertare, cu o multime de cameră pentru accesorii de birou, hârtie, foarfece, creioane, pixuri, markere și toate dvs. de birou, consumabile.Mare organizator de birou rechizite de birou.

Acest birou suport de creion este conceput pentru a dura.Robust, design rezistă la utilizarea de zi cu zi și oferă un loc sigur pentru instrumente de birou.

MULTI-SCOP: Acest produs dubleaza ca o practică organizator de birou și accesorii.Nu e doar pentru pixuri si creioane - poate fi folosit pentru materiale de birou, produse cosmetice, și chiar drăguț, accesorii de birou.

CHIC ACCESORIU de BIROU: UN amestec de utilitate și frumusețe, organizator de birou este unul dintre acele minunate accesorii de birou, care va îmbunătăți cu ușurință spațiul de lucru.

perfect PENTRU MEDII de BIROU: Aceasta este completarea perfectă pentru birou accesorii de birou colectare.Acesta oferă o soluție simplă pentru a menține spațiul de lucru ordonat și de a crește productivitatea.

dimensiune: aproximativ 26 x 10.5 x 9.5 cm

Material: plastic

culoare: alb

Conținutul Pachetului:

1 x Creion

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic