Lipicios Menta Birou Pad Acasă Pentru Cub Notă Suport Dispenser

Accesorii De Birou & Organizator

s36515

În stoc

46.52lei
67.38lei

Durabil Material: Realizate din metal de înaltă calitate, acest notepad titularul este puternic și durabil, asigurând o utilizare de lungă durată.

Multi-Funcțional: Acest suport poate fi folosit pentru a organiza diverse elemente, cum ar fi note lipicioase, hârtie de scris, cărți de vizită, cărți de vizită, carduri bancare, și mai mult.

Dimensiuni compacte: Măsurarea 10.5*10.5*6.3 cm/4.13*4.13*2.48 în acest notepad titularul este suficient de compact pentru a se potrivi pe orice birou sau spațiu de lucru.

Elegant Design: Nint de culoare Verde și acrilice accente da acest notepad titularului un aspect modern și elegant.

Design convenabil: memo holder este suficient de mare pentru memo pad-uri și cărți de vizită, făcându-l un plus de convenabil pentru orice spațiu de lucru. 100% Nou și de Înaltă Calitate

Tip:Notepad Titular

Dimensiuni:10.5*10.5*6.3 cm/4.13*4.13*2.48 în

Culoare:Verde Nint

Material:Metal, Acril

Greutate:196g

Aplicare: poate fi folosit pentru a organiza note lipicioase, hârtie de scris, cărți de vizită, carte de vizită, carduri bancare etc.

Caracteristică:Realizate din metal de înaltă calitate, care este puternic si durabil.Memo holder este destul de mare, adopta pentru memo pad-uri, carte de afaceri.

Pachetul include: 1 buc

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm dimensiune erroers din cauza manuală de măsurare.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală