Insigna Titularul Tambur Numele Card Șnur Clipuri Role Rotative Cheie Titular Insigna Role Chei Consumabile Pentru Stagiari Profesori, Asistente Medicale

Accesorii De Birou & Organizator

s128640

În stoc

13.06lei
18.64lei

Ține-ți insigne sigur și vizibil cu snur retractabil insigna titularul!Cu o retractabil lungime de pana la 60cm/24inches și un diametru de 3 cm/1.25 inch, este perfect pentru acces ușor la larg ocazii.În Plus, este ușor pentru a șterge curat și durabil pentru utilizarea de lungă durată.

Caietul de sarcini:

Material: abs

Dimensiune produs: Telescopic lungime: aproximativ 60cm/24inches

Lista De Ambalare:

1 buc* Insigna titularul tambur clip

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și fotografierea unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Operare ușoară: insigna titularul are un clip retractabil, care vă permite să treceți cu ușurință de titularul cardului, atunci când este necesar.Retractabil lungime este de până la aproximativ 60 cm/24 cm, iar diametrul este de aproximativ 3cm/1.25 inch, ceea ce face convenabil și durabil.

2.Eficient Curat: insigna titularul clip retractabil are un design durabil, care oferă hassle-free, acces la ID-ul, cheia, sau card de acces.Sale netede suprafețe sunt acoperite cu înaltă calitate Mylar materiale, care pot fi ușor curățat.

3.Multifuncțional Utilizări: insigna titularul clip retractabil vine cu multifunctionala foloseste pentru a organiza ecusoane, carduri, chei și brelocuri.Cu atașare ușoară la o curea, buzunar, rucsac sau curea, este perfect pentru utilizarea de zi cu zi la locul de muncă, școală, sau de călătorie.

4.Utilizarea cu Usurinta: atașați cu Ușurință noastre retractabil insigna titularul de tinuta ta, genti sau accesorii cu un 360 de grade rotative clip.Stabil și rezistent, acest accesoriu versatil poate atașa la haine de lucru, blugi, rucsaci, și pungă curele.

5.Sfera largă de Utilizări: Nostru retractabil insigna titularul clip este conceput pentru a ține în siguranță numele tau de card, chei sau obiecte mici.Ideal pentru profesori, asistente medicale, evenimente, stagii, și târguri, acest multi-funcțional accesoriu este perfect pentru o gamă largă de ocazii.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală