5pcs Unelte de Gradina Domeniile Ferme de 2 Moduri de Repartitoare de Paturi de Flori, Irigare prin Picurare Furtun de Conectori pentru Robinet cu Adaptor de Lungă Durată Non Scurgere

Home & Garden

s2983

În stoc

22.10lei
26.93lei

Produs Desc ription

Descriere:

【Suficient pentru Utilizarea de zi cu Zi】Vei primi 5 bucăți de irigare prin picurare grădină adaptoare și 5 bucăți potrivite masini de spalat, irigare uniformă și lentă udare, suficient pentru utilizarea de zi cu zi și de înlocuire.

【Zero Scurgeri】Barb design asigură tubulatură nu va aluneca sau arunca la înaltă presiune și temperatură.Fără pierderi sau scurgeri, chiar și sub presiune mare, păstrați-picurare linie conecta și sigur, fără scurgeri.

【Ușor de instalat】șurub de pe adaptor robinet și apoi împingeți tubul peste barb, oferă o legătură rapidă și ușoară.Conecta cu ușurință de irigare prin picurare tuburi pentru orice standard grădină robinet, furtun salopete sau furtun de gradina.

【Robustețe și Materialelor Refolosibile】conectori furtun de gradina sunt realizate din robustețe plastic, durabil și ușor de utilizat, reutilizabile, construcția oferă de ani de utilizare fiabilă.

【Utilizate pe scară largă】irigare prin picurare montaj este potrivit pentru câmpuri de legume, gradini, paturi de flori, peluze, livezi, păduri, ferme și alte ocazii.Și se aplică în aer liber, robinet, furtun splitter, grădină, timer, grădină filtru.

Caietul de sarcini:

Material:plastic

Culoare: negru+verde

Dimensiuni(aprox.): (Intrarea Dia.x L x priză Dia.)3.4 x 5.3 x 0.48 cm/ 1.34 x 2.09 x 0.19 inch

Pachetul Inclus:

5 BUC x conectori furtun de irigare

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Produs Arată

FEEDBACK-ul

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: NICI unul
  • Tip: Gradina De Apă Conectori
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: HOUSEEN
  • Gradina De Apă Tip Conector: Furtun Repartitoare