Apple Temă Copil de Dus Decor Dulce Petrecere de Aniversare pentru Copii Aprovizionarea cu Mere din Ochiul Nostru Banner Fondul Mama Să Fi Eșarfă pentru Copii

Home & Garden

s7039

În stoc

126.82lei
171.39lei

Pachetul Include:

1* Apple din ochiul nostru balon scrisoare (68.3 inch)

1* Copil de dus temă de fundal (39.3 inch)

1* Luni să fie de culoare albă sash (31.5 inch)

2* Apple din ochiul nostru cake topper (5 inch)

2* Apple balon de folie (18inch)

6* Apple din ochiul nostru scrisoare cake topper (1.6 inch)

6* teme de Mere tort fân (1.6 inch)

20* Latex balon de folie(12 țoli)

Dulce Petrecere Copil de Dus Decoratiuni Set: Vei primi 1 buc mere din ochiul nostru scrisoare balon, 1 buc copil de dus temă de fundal, 1 buc mama să fie centura alba, 2 buc mere din ochiul nostru tort fân, 2 buc mere balon de folie, 6pcs apple din ochiul nostru scrisoare toppers tort, 6pcs apple tema tort fân, 20buc latex balon de folie.

Unic Apple de Design Tematice: partidul Nostru decor adoptă apple elemente,perfect pentru copii de duș petrecere de aniversare.Apple luminoase de culoare pentru a crea o atmosferă vibrantă pentru petrecerile tale.

Aplicatii: Aceste colorate set de decorare sunt potrivite pentru a crea un minunat apple tematice ziua de naștere, precum și perfect forautumn toamna copil de dus, etc.Și, de asemenea, puteți folosi pentru a decora camera sau biroul.

Cel mai bun Cadou de bun venit Copilul Tau: partidul Nostru decoratiuni au un fermecător apple-design tematice.Culori luminoase de mere va crea un vibrant și plin de bucurie atmosfera pe care invitatii tai vor iubi.

De înaltă Calitate: acest măr al nostru ochi fundal sunt strict controlate.Apple balon si banner sunt facute cu materiale de înaltă calitate, respectiv, care sunt durabile și perfect pentru petrecerea ta.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Ocazie: Petrecere
  • Forma Stil: Runda, fructe
  • Origine: China Continentală